У Кличка назвали культурно-мистецькі проекти, які реалізують до кінця року

У Кличка назвали культурно-мистецькі проекти, які реалізують до кінця року

Укрінформ
Художня рада при департаменті культури провела конкурс і визначила кращі культурно-мистецькі проекти, які реалізують у столиці до кінця поточного року.

Про це заявила заступник голови Київської міської державної адміністрації з гуманітарних питань Ганна Старостенко, повідомляє прес-служба міської влади.

"Цьогоріч у творчій конкуренції ми обрали найбільш цікаві та креативні ідеї для проведення наших святкових подій. І в цьому виборі члени Художньої ради були безкомпромісними: із 10 оголошених конкурсів обрано 8 кращих. Ще 2 конкурси залишаються відкритими, оскільки концепції поданих конкурсних пропозицій були недостатнього високого рівня. Переможці конкурсів отримають право на проведення цих заходів на найбільш цікавих локаціях міста та зможуть отримати бюджетні кошти для реалізації задуманого", – повідомила Старостенко.

За її словами, на участь у 10 оголошених конкурсах на кращі мистецькі проекти надійшло 13 пропозицій від 7 заявників. Конкурсні пропозиції розглянули 12 липня на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проектів при департаменті культури.

Серед іншого визначено кращі пропозиції для організації святкування 26-ї річниці Незалежності України та проведення новорічних і різдвяних свят на Софійській та Михайлівській площах та інших. Через недостатній рівень пропозицій не були підтримані концепції з організації заходів до Днів пам’яті трагедії Бабиного Яру та відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Читайте також: Кияни подали проекти Громадського бюджету на мільярд гривень

Детальну інформацію про умови, заплановане фінансування та перелік документів можна отримати на офіційному сайті департаменту культури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-