Instagram оголосив конкурс на кращу короткометражку

Instagram оголосив конкурс на кращу короткометражку

Укрінформ
Адміністрація популярної соціальної мережі Instagram оголосила конкурс на кращу короткометражку для користувачів.

Про це пише портал hyser.com.ua.

"Користувачам, щоб взяти участь у конкурсі від Instagram, потрібно зняти і змонтувати повноцінний короткометражний фільм тривалістю не більше однієї хвилини. Потім просто завантажити відео на своїй сторінці в соціальній мережі з хештегом #TIFFxInstagram, а також заповнити спеціальну форму на сайті", - вказується в публікації.

Конкурс короткометражок взагалі має двох засновників - це Instagram і Міжнародний кінофестиваль в Торонто (TIFF). Кращий короткометражний фільм 2017 року виберуть у рамках TIFFxInstagram Shorts Festival.

Свої відео учасники мають обов'язково позначити хештегом #TIFFxInstagram. Заявки будуть прийматися до 30 липня.

Читайте також: Instagram визнали найнебезпечнішою для здоров'я соцмережею

Оцінювати роботи мережевих режисерів будуть кіноексперти, серед яких французька актриса Ізабель Юппер, зірка оскароносного фільму "Місячне сяйво" Аштон Сандерс, індійський режисер Каран Джохар та інші.

Переможців оголосять 21 серпня. Винагородою за кращі роботи стане запрошення їх авторів на Міжнародний кінофестиваль в Торонто, який відбудеться у вересні. Там автори кращих короткометражок отримають можливість зустрітися з видатними персонами в кінематографі сучасності.

Відзначимо, що конкурс проходив і в минулому році. Тоді серед кращих були роботи Мухамеда Абдаллаха з Тунісу, який зняв короткометражку "Надія" та Івана Еррера з Домініканської Республіки, який показав ролик "La Pasión Original".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-