Юні українці взяли участь у фестивалі

Юні українці взяли участь у фестивалі "Балтійська хвиля"

Укрінформ
Понад 160 юних українців узяли участь у Міжнародному фестивалі  дитячо-молодіжної творчості "Балтійська хвиля" в Таллінні.

Про це Укрінформу повідомили в Міністерстві культури України.

“Метою фестивалю є підтримка творчої, обдарованої молоді, сприяння розвитку дружнім відносинам, популяризація багатонаціональної культури”, - розповіли у відомстві.

Організатором фестивалю виступила Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Серце до серця" за підтримки Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, Посольства України в Естонській Республіці, Естонського фонду сприяння європейській інтеграції України.

У фестивалі, який тривав з 27 червня по 2 липня, також взяли участь представники товариств національних меншин Вірменії, Грузії й Ізраїлю.

Читайте також: На Міжнародному гуцульському фестивалі покажуть весільні традиції

Учасники змагалися у наступних номінаціях: вокал, хореографія, інструментальний і театральний жанри, образотворче, декоративно-ужиткове та прикладне мистецтво, конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій "Молодь обирає здоров’я". Окремо конкурс проходив у номінації фото-, теле-, радіо та друкованої журналістики "Матриця".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-