Законопроект проти російських гастролерів-порушників вже у Раді - Кириленко

Законопроект проти російських гастролерів-порушників вже у Раді - Кириленко

Укрінформ
Зміни до закону "Про гастрольні заходи в Україні" щодо запрошення російських артистів вже зареєстровано у Верховній Раді.

Про це віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко повідомив у Twitter.

"Спільний законопроект проти російських гастролерів-порушників, про який ми говорили, щойно зареєстровано у ВР", - написав він.

За словами Кириленка, законопроект №6682 зареєстрували представники чотирьох фракцій.

Згідно з інформацією на парламентському порталі, проект закону подали Олег Медуниця ("Народний фронт"), Ігор Артюшенко (БПП), Сергій Рудик (БПП), Ірина Подоляк ("Самопоміч"), Олександр Опанасенко ("Самопоміч") та Василь Амельченко (Радикальна партія).

Йдеться про законопроект із змінами до закону "Про гастрольні заходи в Україні", в якому запропоновано окрему статтю "Особливості організації та проведення гастрольних заходів за участю громадян із країни-агресора".

Читайте також: Кириленко анонсує законодавчий бар’єр путінським арт-пропагандистам

Згідно з новим законопроектом, мінімум як за 30 днів організатори повинні попереджати СБУ про приїзд виконавця, щоб співробітники могли перевірити всю інформацію стосовно запрошеного в Україну артиста. "Якщо він в Криму не виступав, нічого проти України не заявляв - організатор отримує погодження і проводить концерт", - заявляв раніше Кириленко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-