Помер лідер відомого українського дуету 90-х

Помер лідер відомого українського дуету 90-х

Укрінформ
У суботу, 8 липня, помер лідер популярної української групи 90-х років «Фантом-2» Роман Матіяш.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Олексій Мочанов.

«Роман Матіяш... Братан... Як же так? Сьогодні вранці Ромки не стало. Великий. Величезний. Розумний. Мудрий. Напханий інформацією про все, що відбувається з нами і з нашим організмом. Спорсмен. Тренер. Дієтолог. Психолог. Лікар. Гуру. Реальний Гуру. Естет. Хтось знає і запам'ятав його як Бритого Кабана в Червоному з дуету Фантом-2. Зараз наше коло знає, цінує, поважає і любить Рому як Наставника», - написав він.

Про смерть співака також повідомив Василь Вірастюк, який уточнив, що Роман Матіяш помер близько 8:00 у суботу, 8 липня.

«З глибоким сумом приносимо свої співчуття родині Романа! Прощання та похорони відбудуться в рідному місті Романа, Івано-Франківську», - написав Вірастюк.

Нагадаємо: «Фантом-2» - це український музичний гурт з Івано-Франківська, який було створено у 1996 році. Напрямок його музики - євроденс. Група складалася з Романа Матіяша і Ольги Гречко.

У квітні ТРК «Вежа» записала одне з останніх інтерв'ю з Романом Матіяшем у 70-му випуску програми «Франківці». Лідер «Фантому-2» розповів, як почав займатися музикою, як після участі у гурті «Турбо Техно Саунд» створив дует «Фантом-2», який тираж касет був проданий за короткий період існування колективу, як реагує на теперішні переспіви старих пісень та чим для нього залишається рідний Івано-Франківськ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-