В Ірпені під відкритим небом змагатимуться барди та поети

В Ірпені під відкритим небом змагатимуться барди та поети

Укрінформ
Наприкінці липня в Ірпені проходитиме поетично-бардівський фестиваль-конкурс «Ірпінський Парнас». Його проводитимуть Національна спілка письменників та місто Ірпінь.

Про це Укрінформу повідомила секретар НСПУ по роботі з молодими авторами Богдана Гайворонська.

“Намети, куліш у похідному казані, нічні посиденьки з гітарою навколо багаття... Це ж фестивальна класика! Поспілкуватися з однодумцями, познайомитися з новими друзями, наповнитися враженнями, а може й привезти додому диплом переможця та подарунки – найкращий сорт відпочинку для творчої особистості. Тож, запрошуємо усіх бажаючих на поетично-бардівський фестиваль-конкурс «Ірпінський Парнас», що відбудеться 29-30 липня", - підкреслила Гайворонська.

За її словами, журі з числа шанованих письменників та авторів-виконавців визначить переможців у шести поетичних номінаціях: «Поезія для дітей», «Релігійна лірика», «Громадянська лірика», «Інтимна лірика», «Філософська лірика», «Урбаністична лірика», та трьох бардівських: «Авторська пісня», «Виконавська майстерність», «Композитори». Вручення дипломів та гала-концерт переможців відбудеться на центральній площі міста Ірпінь.

Читайте також: У Житомирі визначили переможців міжнародного фестивалю "Пісенний Спас"

Учасники фестивалю та гості матимуть можливість побувати на оглядовій автобусній екскурсі по Ірпіню, два дні пожити в наметах на території будинку творчості письменників «Ірпінь», де жили і творили відомі літератори – Євген Гуцало, Максим Рильський, Павло Тичина, Павло Загребельний, Володимир Дрозд...  До речі, саме тут Микола Носов написав свого «Незнайка», а вулиця Квіткова існує насправді і  пролягає зовсім поруч із будинком творчості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-