У Києві тривають зйомки пригодницького фентезі

У Києві тривають зйомки пригодницького фентезі "Фокстер&Макс"

Фото
Укрінформ
Режисер Анатолій Матешко продовжує у Києві зйомки пригодницького фентезі-фільму "Фокстер&Макс". 

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Проект фільму став переможцем 8 конкурсного відбору Держкіно. Виробництво стрічки здійснює компанія "Пронто Фільм". Держкіно профінансувало 90% загальної вартості виробництва, що становить 38 млн 40 тис. грн. Продюсери фільму - Максим Асадчий і Катерина Копилова. Над сценарієм працювали Анастасія Матешко та канадський сценарист Скотт Парізьєн. Прем'єру картини "Фокстер&Макс" заплановано на кінець 2018 року", - зазначається в повідомленні.

Стрічка - про пригоди хлопчика Макса, який виявляє, що намальоване ним графіті собаки оживає у вигляді пса-наноробота із суперможливостями. Але за ними обома полює небезпечний злочинець, що не зупиниться ні перед чим, аби заволодіти нанотехнологією, яка випадково опинилася у школяра. 

Голова Держкіно Пилип Іллєнко, який відвідав змінальний майданчик,  розташований на території "Арт-заводу Платформа", привітав команду фільму і зазначив, що за українськими мірками, це відносно дорогий продакшн, у ньому буде багато екшн-сцен та комп'ютерної графіки. 

Читайте також: У Держкіно пояснили, що не так із серіалом "Офіцерські дружини"

"Можливо, у нас народяться нові зірки, адже у зйомках задіяні діти. Тож ми затамували подих і сподіваємося на гарний результат", - сказав Іллєнко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-