"Ніч у Луцькому замку" показала італійське шоу та французьку вуличну виставу

Укрінформ
Фестиваль "Ніч у Луцькому замку", що відбувся у вихідні в Замку Любарта (Луцьк), став місцем прем'єрних показів відомих творчих колективів з Європи.

Про це Укрінформу повідомили у Луцькій міській раді, що є організатором фестивалю. 

"Для виступу в "Ночі у Луцькому замку" Україну вперше відвідала унікальна італійська балерина на повітряних кулях "Molecole". Триста повітряних кульок тримають тендітну танцівницю - це солістка шоу Раймонда Жермана - у нічному небі на висоті до 25 метрів. Французький вуличний театр Remue Menage під керівництвом Рафаеля Ідро також мав прем'єрний виступ у Луцьку. Спершу величезні, 25 кг, білі ведмеді та акробати театру пройшли парадом вулицями міста. А вночі ілюміновані ведмеді та актори, що ними керують, подарували глядачам незабутнє шоу", - ідеться в прес-релізі.

Класичну програму "Ночі у Луцькому замку" представили солістка Віденської оперети Катаріна Корезі-Лал та лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, співак Андрій Шкурган.

"Мені дуже приємно повертатися до України. Я виступаю тут уже чотири роки. І наша спільна робота з Андрієм Шкурганом продовжиться і після арт-шоу у Луцьку", - відзначила солістка Віденської опери. 

Також відбулися яскраві виступи "Київ модерн балету" під керівництвом Раду Поклітару, піаніста та композитора Євгена Хмари, музичної групи LAFESTA Music Project.  

Читайте також: Atlas Weekend відвідали туристи з півсотні країн світу

Цьогорічне арт-шоу мало благодійну спрямованість, адже всі зібрані кошти буде передано на потреби Луцької міської дитячої поліклініки. 

Генеральний спонсор фестивалю - фонд Ігоря Палиці "Тільки разом".

Фото: look.lutsk.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-