Театр Франка на Малій сцені завтра покаже музичну історію

Театр Франка на Малій сцені завтра покаже музичну історію "Викрадення Європи"

Укрінформ
Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка запрошує у вівторок, 4 липня, на прем’єру "майже документальної музичної історії" "Викрадення Європи".

Про це Укрінформу повідомила керівник літературно-драматичної частини театру Наталія Пономаренко.

"Викрадення Європи" - це вистава на 2 дії. Автор - Олексій Доричевський, режисер-постановник та художник-сценограф - Андрій Май. Вистава, що відбудеться на Камерній сцені театру імені Сергія Данченка, є спільним проектом театру із Гете-Інститутом в Україні", - зазначила Пономаренко. 

Читайте також: Міст закоханих і ватра: на Прикарпатті відкриють "Вигодське літо"

У виставі глядач не зустрінетеся із красунею Європою. Натомість, режисер та драматург за підтримки Гете-Інституту в Україні об’їздили наші міста та села, поспілкувалися з різними людьми, від трактористів до губернаторів, і свої враження від зустрічей перетворили на театральне дійство. 

Це вистава-мандри, що супроводжують нас ціле життя. Мандри, мета яких - знайти себе у часі, своє місце в непростому світі, пошуки відповідей на вічні питання "хто ми?", "які ми?" і "якими ми маємо бути?".

У головних ролях: Олег Терновий, Дмитро Завадський, Ганна Осадча, Олена Хохлаткіна, Наталія  Ярошенко, Ірина Мельник, Віра Зінєвіч, Тетяна Міхіна, Анастасія Добриніна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-