«Вписуємось» у липень в доброму настрої: вихідний гід Києвом

«Вписуємось» у липень в доброму настрої: вихідний гід Києвом

Афіша
Укрінформ
Зірковий «Atlas», американська Незалежність і культовий київський андеґраунд – усе це шукайте в нашому гіді, а потім і в Києві. Не проґавте – надворі вже липень!

Ostrov Festival 2017

Що цікавого: Фестиваль «Ostrov» уп’яте наповнить електронним шаманством Труханів острів. Цьогорічний лайн-ап такий же якісний, соковитий і різноманітний. За три дні на трьох сценах для вас зіграються Ben Klock, Mano Le Tough, Cobblestone Jazz (live), Rodhad, KiNK (live), Adelina, Rustam, Sham, Mamay, Cobert (live), Animous (live), Kolosova, Hector Cooper та багато інших. Приходьте – острів ближче, ніж здається!

Коли: 30 червня – 2 липня

Де: Труханів острів

Скільки: Від 590 грн

Більше інформації: Facebook

Independence Film Night. Кінопоказ просто неба

Що цікавого: Продовжуємо дивитися актуальне американське кіно просто неба в Арт-Дворику на Іллінській. Цієї п’ятниці тут покажуть «Вперед і тільки вперед» – повнометражний документальний фільм про молодого сліпого музиканта та його 98-літнього вчителя.

Коли: 30 червня, 22:00 – 23:00

Де: Арт-Дворик (вул. Іллінська, 16)

Скільки: Безкоштовно

Більше інформації: Facebook

Atlas Weekend

Що цікавого: Просто найбільший музичний фестиваль літа, який тільки набирає обертів. Найближчі три дні на ВДНГ запалюватимуть The Prodigy, John Newman, Nino Katamadze & Insight, Brainstorm, Tesla Boy, Röyksopp, The Hardkiss, Rudimental (DJ Set), Pianoбой, Perturbator, ХЛЕБ, Bondage Fairies, Submotion Orchestra та багато-багато інших.

Коли: 30 червня – 2 липня

Де: ВДНГ

Скільки: 800 грн на один день

Більше інформації: Facebook

Круті вихідні в ПАТІО!

Що цікавого: Гарна музика, смачна їжа, маркет та багато суперових активностей – у ПАТІО на Андріївському замислили круту вечірку тривалістю в три дні!

Коли: 30 червня – 2 липня (18:00 – 23:00)

Де: ПАТІО на Андріївському (Андріївський узвіз, 10а)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Пікнік до Дня Незалежності США. Найкраще з 90-х

Що цікавого: Дуже хочете побувати в США, але поки що не складається? Тоді гайда на Щорічний благодійний Пікнік до Дня Незалежності США. Буде багато розваг, змагань, живої музики й, звісно ж, традиційної американської їжі та напоїв.

Коли: 1 липня, 16:00 – 22:00

Де: Арт-завод Платформа

Скільки: 200 грн

Більше інформації: Facebook

U.S. Independence Day BBQ @America House

Що цікавого: Ще один спосіб побувати в США цими вихідними. Американський дім у Києві запрошує всіх відсвяткувати День Незалежності з традиційним американським барбекю. Крім того, будьте готові до джазу, танців, живої музики та океану позитивних емоцій!

Коли: 1 липня, 12:00 – 17:00

Де: Американський дім у Києві (вул. Пимоненка, 6)

Скільки: Безкоштовно

Більше інформації: Сайт

Вписанка

Що цікавого: Вписанка – благодійний вечір української музики для молоді. У програмі як автентичні, так і сучасні українські пісні. Жива музика, запашний чай, смаколики та хороша компанія – все, що треба, щоб відпочити від веремії великого міста!

Коли: 1 липня, 18:00 – 21:00

Де: KMArt Yard / KMArt Space на Іллінській, 9 (вхід через прохідну НаУКМА на Волоській, 8/5, K)

Скільки: 40-60 грн

Більше інформації: Facebook

Пікнік у саду

Що цікавого: Теплий вечір, затишний сад, чарівна музика і танці просто неба. Цього вечора сети відіграють Kolosova, Berchy, Pledov. Ексклюзивними чаями пригощатиме Shambala.

Коли: 30 червня, початок о 17:00

Де: Лада сад (вул. Нижньоюрківська, 31)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Вечір київського андеґраунду: музика і кіно

Що цікавого: Герої київського андеґраунду повертаються! Музиканти культових столичних груп 80-90-х об’єдналися в новий проект «Кривичі», який і презентують в Арт-Дворику на Іллінській. Після концерту відбудеться показ стрічки «Дайте звук, будь ласка» – документальний фільм про київську музику періоду 1986-1995 років (Коллежский Асесор, Воплі Відоплясова, Раб бота ХЛ, Кому Вниз, Едем).

Коли: 2 липня, 20:00 – 23:00

Де: Арт-Дворик на Іллінській, 16

Скільки: Безкоштовно

Більше інформації: Facebook

Koktebel Jazz Festival на Аtlas Weekend

Що цікавого: Подвійна порція задоволення – улюблений «Коктебель Джаз» об’єднався з Atlas Weekend! Вечірнє київське повітря коливатимуть Submotion Orchestra, Jay-Jay Johanson, Maru, НастяЗникає та інші.

Коли: 2 липня, 13:00 – 00:00

Де: ВДНГ

Скільки: Вхід за квитками на Atlas Weekend

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-