Українська команда

Українська команда "підірвала" американське шоу талантів

Відео
Укрінформ
Колектив з Дніпра "Light Balance" зірвав шалені оплески своїм танцем на "Америка має талант".

Світловий танець припав до душі журі шоу - телеведучому Саймону Коуллу, супермоделі Хайді Клум, колишній перчинці Мел Бі та актору Хоуі Манделу.

"Я захоплена вами, хлопці. Хіба це не було неймовірно? Божевільно добре?" – прокричала ведуча шоу Тайра Бенкс, коли вибігла на сцену після виступу українців та натиснула "золоту кнопку" на столі суддів. Це означає, що "Light Balance" тепер буде боротися за перемогу в талант-шоу у прямих ефірах.

У мережі відео виступу українців на шоу на Facebook сторінці та Youtube каналі шоу зібрало загалом майже 35 мільйонів переглядів за останню добу.

Читайте також: Ті, що живуть танцем

Шоу-група "Light Balance" створена у Дніпрі Денисом Балдіним і Микитою Сухенком в квітні 2012 року. Денис брав участь у першому сезоні "Україна має талант" в 2009 році і пройшов до півфіналу, але під час репетиції травмувався: виконуючи складний прийом, впав з великої висоти. Вже командою у 2013 році "Light Balance" увійшла в десятку фіналістів українського шоу, але не перемогла. У 2014 році вони стали півфіналістами шоу "Британія має талант", потім було аналогічне шоу у Німеччині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-