Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Воїни як ніхто знають - боротьба ведеться за майбутнє наших дітей

Воїни як ніхто знають - боротьба ведеться за майбутнє наших дітей

Укрінформ
Цей день разом із бійцями батальйону імені генерала Кульчицького відзначили в прифронтовій зоні

День захисту дітей.

Сам Христос нас призиває оберігати дітей та забезпечити їм всі умови для розвитку, як духовного так і національного. Наш прямий обов'язок допомогти їм пізнати Христа, відкрити дверцята їхніх дитячих сердець для правди, для добра, для Ісуса.

Бо саме вони, наші діти являються фундаментом майбуття для нашого Українського народу.

- «Пустіть дітей! Не бороніть їм приходити до мене, бо таких Царство Небесне» (Мт. 19:13)

Також призиває нас Господь оберігати дітей від всякого роду спокус цього світу: - Від брехні та лицемірства, від злоби та агресії.  Їхні дитячі серця немов губка втягують все те що відбувається в середовищі в котрому вони зростають. Тож створити сприятливу атмосферу для щасливого дитинства та формування особистості святий обов'язок кожного із нас та запорука формуванню здорового духу та світогляду Українського суспільства у майбутньому.

Тож повинні ми пам'ятати і про відповідальність перед Господом за неналежне виконання свого батьківського обов'язку, чи неналежне ставлення до проблем дітей у суспільстві загагалом.

Христос звертається напоумлюючи кожного із нас: - "А коли хто спокусить одного з цих малих, які вірять у Мене, то краще йому було би прив’язати жорновий камінь на свою шию і кинутися в море". (Мрк. 9:42).

Як відлуння Євангельської науки звучать слова 41 пункту 44-рьох правил Життя Українського націоналіста: - Люби і опікуйся дітворою як майбутнім нації.

Воїни на передових позиціях по особливому відчувають те що наша боротьба ведеться за майбутнє наших дітей.

Ми цей день разом із бійцями батальйону імені генерала Кульчицького  відзначили в прифронтовій зоні в в межах м. Попасна, с.Камишоваха Донецької області. Розпочали свято з молитви батьків за всіх дітей Українського народу, цікава програма підготовлена діточками, а опісля із словом привітання до дітей звернувся заступник по роботі з особовим складом батальйону Володимир Пастушок, що разом із капітаном, начальником штабу Олег Швець привезли  привітання і подарунки дітям та поділиля козацьким бойовим духом.

На завершення провели молитву із дітьми за батьків та провели виховну розмову із наголосом необхідності любові до Матері України.

Основа нашої Перемоги полягає у формуванні світогляду майбутніх поколінь у Державотворчому руслі.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Микола Мединський

Автор фото - Іванна-Калина Костюк.

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-