Знятий за підтримки Держкіно

Знятий за підтримки Держкіно "Час хризантем" 1 червня виходить у прокат

Укрінформ
Художній фільм Дмитра Мойсеєва "Час хризантем" за підтримки Держкіно України виходить 1 червня в український прокат.

Про це повідомляє прес-служба агентства

"Стрічку "Час хризантем" створено компанією "Їжак Фільм" за підтримки "Іlluminator film service" та "KWA Sound Production". У рамках кінопрокату в більшості міст відбудуться зустрічі з режисером і членами знімальної групи. Паралельно з прокатом в Україні міжнародна прем'єра фільму відбудеться на 16th Transilvania International Film Festival (Румунія)", - ідеться в повідомленні.

Над фільмом працювала творча група, задіяна у дебютному фільмі Дмитра Мойсеєва "Такі красиві люди". Головну роль у "Часі хризантем" виконала Алла Бінєєва, знайома глядачеві з першої стрічки режисера. Також у фільмі знялися відомі київські актори театру і кіно: Пьотр Армяновський, Ігор Рубашкін, Андрій Кронглевський, Костянтин Данилюк.

"Час хризантем" - один з яскравих прикладів українського інді-кіно. У другому повному метрі автори продовжують робити акцент на внутрішньому світі персонажів усіма можливими кінематографічними засобами. Зокрема, у "Часі хризантем" акцентується на розкритті тем свободи людини, її призначення.

Після втрати близької людини Ольга залишається віч-на-віч з ворожим містом та людьми, які втрачають себе. У них є шанс разом віднайти гармонію і жити далі. Назва фільму відсилає нас до Японії, де у час цвітіння хризантем люди поринають у роздуми про своє життя, роздивляючись квіти.

Дмитро Мойсеєв також є автором сценарію. Оператор-постановник Андрій Тартишніков. Звукорежисери - Олександр Ніколаєнко, Артем Мостовий. Художник-постановник Олеся Трофіменко. Композитор Максим Шалигін. Редактор Володимир Войтенко. Продюсери - Дмитро Мойсеєв, Ольга Стуга.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-