Дебютанткою дитячого Віденського балу в Києві стане

Дебютанткою дитячого Віденського балу в Києві стане "Міні-міс Європа"

Укрінформ
Однією з дебютанток дитячого Віденського балу, який відбудеться в Києві 28 жовтня, стане шестирічна Ліза Хорунжа, яка завоювала титули "Міні-топ-модель світу" і "Міні-міс Європа" на конкурсі в Туреччині.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили організатори балу.

"Юна гімнастка студії Серебрянських Ліза Хорунжа завоювала два титули на конкурсі Міні-міс світу - "Міні-топ-модель світу" і "Міні-міс Європа". Цього року традиційний конкурс "Міні-міс світу" відбувся у Туреччині вже удвадцятьсьоме", - зазначили в оргкомітеті.

Мама Лізи, Вікторія Брусник розповіла, що дівчинка мріє стати повітряною гімнасткою і дуже серйозно ставиться до тренувань.

"Ми приїхали на конкурс зі складним гімнастичним номером і з жахом дізналися, що доведеться виступати на бетонній підлозі. Ризик був величезний, адже гімнастичні трюки зазвичай виконують на спеціальному покритті, навіть паркет не підходить", - розповідає мама дівчинки і зізнається, що злякалася за доньку, вмовляла її відмовитися. Але Ліза все-таки вийшла на сцену і підкорила глядачів своєю мужністю і бездоганним виконанням. 

Підготовка до конкурсу зайняла півроку, проте напередодні поїздки тато Лізи залишився без роботи, і батьки дівчинки хотіли відмовитися від участі. 

"Але ми бачили, як дитина наполегливо тренувалася, збивала коліна, підборіддя зчесала до крові, і просто не могли не оцінити цю важку працю - довелося продати автомобіль", - зізналася мама Лізи.

Як повідомляв Укрінформ, восени у Києві разом з традиційним Віденським балом проведуть дитячий - за класичними канонами, але для учасників від 5 до 15 років. Він відбудеться 28 жовтня, і частина зібраних на ньому коштів буде передана київському Центру реабілітації дітей з інвалідністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-