У Вінниці стартує  міжнародний дитячий фестиваль

У Вінниці стартує міжнародний дитячий фестиваль "Барвінкове кружало"

Укрінформ
У Вінниці у середу стартує XII міжнародний дитячий фестиваль народної хореографії «Барвінкове кружало».

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у департаменті в справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«У Вінниці 3 травня розпочнеться XII дитячий фестиваль народної хореографії «Барвінкове кружало». Цього року свої номери представлять кращі дитячі танцювальні колективи з різних куточків України, а також  п’яти європейських країн», -  повідомили у департаменті.

Цьогоріч участь у фестивалі візьмуть участь колективи з України, а також маленькі танцюристи з Грузії, Румунії, Молдови, Польщі та Словаччини. Зокрема, ансамблі танцю «KOLKHA» з Грузії, «Raciborzanie» з Польщі, «Сatalina» з Румунії, «Орієшок» зі Словаччини та «Maruntica» з Молдови.

Україну представлять ансамблі танцю - «Оксамит» з Миколаєва, «Подолянчик» з Хмельницького, «Явір» та «Яворочок» з Бердичева. Виступатимуть й колективи з Вінниці та області. Аби їх виступи побачили якомога більше глядачів, вхід на концерти фесту буде безкоштовним.

Триватиме фестиваль чотири дні – із 3 по 6 травня. 

За увесь період існування фестивалю його учасниками стало більше ста колективів з більш як 20 країн світу та різних куточків України, а це – більше 15 тисяч учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-