Держкіно дасть половину грошей на українсько-грузинську мелодраму

Держкіно дасть половину грошей на українсько-грузинську мелодраму

Укрінформ
Держагентство України з питань кіно уклало контракт із компанією "ІнсайтМедіа. Продюсерський центр" про надання кінопроекту "Антон" грузинського режисера Зази Урушадзе державної фінансової підтримки розміром 20 млн 312 тис. грн, що становить 50% загальної вартості виробництва фільму.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно. 

"Кінопроект повнометражного художнього фільму "Антон", спільне виробництво якого здійснюють Україна і Грузія, став одним із переможців дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Автор сценарію і однойменного роману - Дейл Еслер, продюсери - Андрій Суярко (Україна) та Мирза Давітая (Грузія)", - ідеться в повідомленні.

Стрічка є екранізацією однойменної книги канадського письменника Дейла Еслера, що оповідає реальну історію його родини. Це драма про двох маленьких хлопчиків, дитинство яких проходить в період соціально-економічних потрясінь, війни і голоду в Україні. Діти за допомогою своєї уяви намагаються уникнути насильства, яке їх оточує. Наскільки їхня дружба сильніша за жорстокість дорослого світу, свідками якої вони стали?..

Зйомки картини розпочнуться у серпні 2017 року. Практично всі зйомки пройдуть в Україні (Одеса, Херсонщина) та у Німеччині.

Презентацію кінопроекту під час конкурсного відбору можна переглянути за посиланням 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-