У травні в Авдіївці відкриється новий молодіжний центр

У травні в Авдіївці відкриється новий молодіжний центр

Укрінформ
У травні в Авдіївці за підтримки німецького Фонду міжнародного співробітництва GIZ та UNICEF відкриється новий молодіжний центр.

Про це у середу на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«У травні відкриємо в Авдіївці новий молодіжний центр у форматі відкритого простору... Молодіжний Центр створюємо за кошти обласного бюджету і за підтримки Німецького Фонду міжнародного співробітництва (GIZ) та UNICEF», - написав очільник області.

За його словами, на програму відкритих молодіжних центрів на Донеччині виділили із обласного бюджету порядка 12 млн грн.

«Це перший такий молодіжний центр із запланованих 85, які ми відкриємо на Донеччині до липня, коли будемо відзначати 85-річчя утворення Донецької області. В авдіївському центрі вже завершено внутрішній ремонт приміщення, завезено і встановлено меблі та, частково, обладнання», - додав Жебрівський, зазначив, що зараз вже будівельники приступають до зовнішнього ремонту та літнього майданчика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-