Кемерон визначився з датами сиквелів

Кемерон визначився з датами сиквелів "Аватара"

Укрінформ
Два важливих оголошення зробили через офіційну сторінку фільму на Фейсбуці творці «Аватара».

Про це повідомляє kinobusiness.com.

Зйомки сіквелів абсолютного рекордсмена світового прокату, нарешті, стартували в Новій Зеландії. Джеймс Кемерон говорив раніше, що всі чотири заплановані продовження фантастичного блокбастера зніматимуться одночасно. Кожен із чотирьох нових фільмів буде самодостатнім твором, а разом вони складуть епічну сагу.

До сиквелів повернуться всі ключові актори з оригінальної стрічки Зої Салдана, Сем Вортінгтон, Сігурні Вівер і Стівен Ленг. Напевно, з'являться і нові імена, але про них ми дізнаємося пізніше. Сценарії фільмів написали Джеймс Кемерон, Джош Фрідман, Рік Джаффа, Аманда Сілвер і Шейн Салерно.

Крім того, продюсери остаточно визначилися з датами прем'єр всіх чотирьох сиквелів. В американський прокат вони вийдуть 18 грудня 2020 року, 17 грудня 2021 року, 20 грудня 2024 року та 19 грудня 2025 року. Нагадаємо, що спочатку прем'єра продовження найкасовішого фільму всіх часів очікувалася в 2014 році, потім передбачуваний вихід на екрани було перенесено на 2016 рік, а потім ще раз на 2018 рік.

Таким чином, продовження від оригінальної стрічки відділятимуть одинадцять років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-