Марек Холонєвський дасть у Києві майстер-клас електроакустичної музики

Марек Холонєвський дасть у Києві майстер-клас електроакустичної музики

Укрінформ
Відомий польський композитор Марек Холонєвський 8-9 квітня дасть у Києві концерт та майстер-клас електроакустичної музики, а також виступить із лекцією.

Про це повідомляє Польський Інститут у Києві.

"Заходи відбудуться в Національній музичній академії ім. П. І. Чайковського в рамках Міжнародних електроакустичних майстерень, присвячених 20-річчю заснування кафедри музично-інформаційних технологій та студії електроакустичної музики в НМАУ. 8 квітня о 17:00 відбудеться лекція Марека Холонєвського "Кінетика звукового простору" (фойє Малого залу). О 19:00 - перформанс "Cymatic Brain" (Малий зал НМАУ). 9 квітня о 10:00 розпочнеться майстер-клас для молодих композиторів та саунд-артистів (ауд.40). Вхід на всі події вільний", - ідеться в повідомленні.

Марек Холонєвський - професор Краківської академії музики, президент Міжнародної конфедерації електроакустичної музики CIME/ICEM, один із засновників польської електроакустичної музики. 2000 року  очолив Студію електроакустичної музики Краківської музичної академії. Автор інструментальних та електроакустичних творів, звукових інсталяцій та аудіовізуальних проектів, серед яких і мережеві. Дає концерти, проводить навчальні курси та лекції в багатьох країнах Європи, Азії, Північної та Південної Америки. Холонєвський також є засновником, художнім керівником, координатором і партнером багатьох міжнародних мистецьких проектів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-