На UA:Перший стартує ранкове шоу

На UA:Перший стартує ранкове шоу "Про Україну!"

Укрінформ
Нове ранкове шоу "Про Україну!" стартує на UA:Перший 10 квітня о 09:00. Головна мета шоу - окреслити коло проблем, які насправді турбують українців, розповісти, чим живе не лише Київ, а вся Україна, показати українські міста зсередини.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу UA:Перший

"Коли дивишся регіональні новини і загальнонаціональні, то теми, які цікавлять людей в областях, часто дуже відрізняються від того, що показує Київ. Необхідність транслювати в ефірі загальнонаціонального телеканалу регіональні новини назріла дуже давно. Ми не змінюватимемо тексти сюжетів, братимемо їх такими, як вони виходили в регіональному ефірі. Це буде погляд на країну очима журналістів із регіонів", - розповідає директор творчого об'єднання "Новини" телеканалу UA:Перший Сергій Мамаєв.

Щодня протягом тридцяти хвилин місцеві журналісти розповідатимуть про життя їхнього регіону. Тематика сюжетів не має обмежень - говоритимуть про транспортні проблеми, культуру, політичне життя, освіту, промисловість, корупцію, хабарництво, розваги.

Команда програми хоче охопити всі регіони, та ключовими будуть ті частини країни, де життя є більш активним та насиченим. Це зокрема, Львівська, Дніпропетровська, Черкаська, Донецька, Закарпатська, Херсонська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Полтавська, Чернівецька, Івано-Франківська області. Поступово редактори програми підтягуватимуть новини з інших регіонів.

"Нещодавно було проведене цікаве дослідження, яке показало, що більше половини глядачів, у першу чергу, цікавляться новинами свого регіону, і лише потім – загальнонаціональними та міжнародними новинами. А центральні телеканали найчастіше розповідають про події, які відбулися у Києві. Ми ж хочемо, щоб регіони дивилися і розуміли, що життя не обмежується столицею. Національна суспільна телерадіокомпанія України має 27 регіональних департаментів, які кожного дня виробляють мінімум по 30 хвилин новин. Жоден інший телеканал не має такого ресурсу. Ми хочемо показати, що, незважаючи на свою різноманітність, Україна – єдина", - пояснює Мамаєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-