Бігаємо, косплеїмо, смакуємо: марафон фестивалів на вихідних

Бігаємо, косплеїмо, смакуємо: марафон фестивалів на вихідних

Афіша
Укрінформ
Весна прийшла і наша "Афіша" вибухає від кількості фестивалів, спортивних івентів та різноманітних цікавих подій. 

Біговий марафон «Kyiv Half Marathon»

Що цікавого: Пробіжіть свій напівмарафон підніжжям київських пагорбів та берегом Дніпра, побачте архітектурну та історичну красу міста. 21 км бігу, емоцій та підтримки. Контрактова площа вже третій рік збирає бігунів зі всього світу. Київський напівмарафон – це не тільки дистанція 21,0975 км. Але ще дистанції 10 км, 5 км і дитячі дистанції на 300 метрів та 500.

Коли: 9 квітня

Де: Контрактова площа

Скільки: 500 грн, необхідна реєстрація

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль вуличної їжі «Ulichnayaeda»

Що цікавого: Ulichnayaeda – це перший проект, якому вдалося масово популяризувати в Україні європейську культуру споживання і приготування вуличної їжі. У першому в 2017 році фестивалі вуличної їжі заплановано багато сюрпризів: відбудеться трансформація майданчиків, Ulichnayaeda починає співпрацю з музичною студією «Істок» і таким чином стає start-up майданчиком ще і для музикантів. Команда студії представить на фестивалі молоду українську альтернативну сцену– IstokStage.

Коли: 8 - 9 квітня

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1)

Скільки: 100 грн

Більше інформаціїFacebook

Всеукраїнський фестиваль писанок

Що цікавого: Захід присвячений українському культурному феномену – писанкарству. На Софійській площі вас чекатиме унікальний музей просто неба, що складатиметься з 374 робіт митців у напрямку авторська писанка-мальованка; музей з тематичними крижаними скульптурами; зона майстер-класів з розпису писанки. Михайлівська площа буде Містом дитячих розваг: 111 писанок-мальованок, які виконані наймолодшими учасниками Фестивалю Писанок 2017; колесо огляду заввишки 16 метрів; лабіринт з яскравих мега-олівців та Великодній тунель бажань.

Коли: 8 - 23 квітня

Де: Софіївська та Михайлівська площі

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль сучасного танцю «Zelyonka Fest»

Що цікавого: Фестиваль сучасного танцю Zelyonka Fest – це міжнародна платформа для розвитку та популяризації мистецтва сучасного танцювального театру в України.

Коли: 7 - 9 квітня

Де: Різні локації міста

Скільки: Не вказано 

Більше інформації: усі події фестивалю - Facebook

IV Міжнародний фестиваль історичного кіно

Що цікавого: Протягом цілого дня Ви матимете змогу насолоджуватися історичним кіно: як документальним, так і художнім. Крім того, майстри студії старовинного танцю обіцяли відволікти глядачів на ще одне історичне дійство: старовинні історичні танці.

Коли: 7 - 9 квітня

Де: Національний історико-архітектурний музей «Київська фортеця» (вул. Госпітальна, 24а)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Великодній ярмарок народного мистецтва

Що цікавого: Мистецько-вжиткові шедеври від понад півсотні майстрів — писанки, плетені кошики, керамічний посуд, дерев’яні ложки, ткані килими, еко-іграшки для дітей, прикраси та етно одяг — усе, щоб ви та ваш дім виглядали радісно та святково. На творчих заняттях майстри навчать вас, як правильного підготуватися до Вербної неділі та Великодня. Ви навчитеся писати писанки та фарбувати їх травами, з вербових гілочок виготовляти «шутки» для освячення в церкві, випікати паски та пташок з тіста, викручувати сирні коники.

Коли: 8 - 9 квітня

Де: Музей Івана Гончара (вул. Лаврська, 19)

Скільки: Вхід - 10 грн, участь у майстер-класах – 50 грн

Більше інформаціїFacebook

Виставка Дарії Засєди «Art is the new black»

Що цікавого: Третя персональна виставка Дарії Засєди присвячена внутрішньому пошуку відповіді на запитання: що дає мистецтву силу залишатися поза часом і обставинами, рятуючи людей у світ, що розвалюється від постійних потрясінь.

Коли: 7 - 9 квітня

Де: Spivakovska Art:ego Culture Center (вул. Саксаганського, 59б)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Виставка «Women’s Rights are Human Rights»

Що цікавого: Загальну декларацію прав людини, прийняту ООН в 1948 році, вважають першим глобальним вираженням прав, на які усі люди світу мають невід’ємне право.  Цією виставкою автор віддає належне та підкреслює важливість цих основних прав. Роботи Діни Бернардін.

Коли: 30 березня - 20 квітня

Де: America House Kyiv (вул. Пимоненка, 6)

Скільки: Вхід вільний. Не забудьте паспорт або посвідчення водія

Більше інформаціїFacebook

Виставка молодих художників України «11»

Що цікавого: Галерея «ХудГраф» та Фонд Slava Frolova-Group презентують виставку молодих художників України в оновленому арт-просторі. На виставці представлять роботи Якшина Євгена, Макарової Інги, Іванюка Олексія, Корф-Іванюк Наталії, Волобуєвої Алли, Русецької Тетяни, Куш Тетяни, Піскунова Сергія, Рибалки Максима, Дацюк Марії, Ясенєви Ярослава.

Коли: 30 березня - 8 квітня

Де: Арт-галерея «ХудГраф» (вул. Межигірська, 23/22)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Великий Столичний Ярмарок "Київські Контракти" 

Що цікавого: Київські Контракти - це більш ніж фестиваль чи ярмарок. Це cвято культури, традицій та єднання, це спільнота активних громадян, які кожного дня роблять свій внесок у розвиток нашої країни. 

Коли: 8 - 9 квітня 

Де: Спортивна площа, 1 (відкритий майданчик біля м. Палац Спорту)

Скільки: Вхід вільний.

Більше інформаціїFacebook

WEGAME 3.0

Що цікавого: WEGAME - це головна подія граючої України. Любителі та професіонали кіберспорту зможуть позмагатися на віртуальній арені та приєднуйся до першого турніру з FIFA 1. Гості фестивалю можуть взяти участь у конкурсі косплею. На фестивалі вперше відбудеться WEGAME Awards - спеціальна церемонія нагородження професійних і незалежних розробників відеоігор.

Коли: 8 - 9 квітня 

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1)

Скільки: 150-300 грн

Більше інформаціїFacebook, сайт

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-