У Києві стартує тиждень іспанського кіно

У Києві стартує тиждень іспанського кіно "СінеФієста"

Афіша
Укрінформ
У столичному кінотеатрі "Київ" сьогодні розпочнуться покази XV щорічного фестивалю "Тиждень іспанського кіно в Україні "СінеФієста", до програми якого увійшли найкращі іспанські фільми останніх років.

Про це Укрінформу повідомили в Посольстві Іспанії в Україні.

"30 березня в Культурному центрі "Кінотеатр "Київ" відбудеться відкриття XV Тижня іспанського кіно "СінеФієста". Спогади і таємниці минулого, заборонене кохання і зрада, докази справжньої дружби, калейдоскоп ексцентричних пригод - це теми стрічок, з якими "СінеФієста" повертається в Україну", - йдеться у повідомленні.

Відкриється "Тиждень" прем'єрою картини Фернандо Гонсалеса Моліни "Пальми в снігу". Це мелодраматична історія про велике кохання, зв'язок часів і поколінь. У головних ролях зірки іспанського кіно Маріо Касас та Адріана Уарте, а для актриси Берти Васкес, яка народилася у Києві, стрічка "Пальми в снігу" є дебютом у великому кіно.

До програми п'ятнадцятої "СінеФієсти" увійшли картини "Труман" режисера Сеска Гая, попередня робота якого була представлена українським глядачам на "СінеФієсті" в 2013 році, "Нічні історії" Мануэли Бурло Морено, "Возз'єднання" Хонаса Труеби, "Нічого натомість" Даніеля Гузмана.

Окрім того, з нагоди 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Іспанією та Україною "СінеФієста" представить особливу подію "Ніч короткометражного кіно", де глядачам запропонують 25 найкращих сучасних короткометражних стрічок Іспанії.

 Фільми демонструватимуться мовою оригіналу з українськими субтитрами.

З програмою XV Тижня іспанського кіно "СінеФієста" можна ознайомитися за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-