Marvel планує зняти третю частину

Marvel планує зняти третю частину "Вартових Галактики"

Укрінформ
Режисер Джеймс Ганн заявив про те, що Marvel планує зняти третю частину фільму "Вартові Галактики", але чи виступить він у ролі постановника стрічки, наразі не відомо.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню Complex, повідомляє ZN.UA.

"Третя частина буде поза сумнівом. Ми намагаємося зрозуміти, яким буде фільм. Я намагаюся зрозуміти, чим я насправді хочу займатися. Я хочу зрозуміти, де я хочу бути і як провести наступні три роки свого життя. Я планую зняти наступний великий фільм. Чи будуть це "Вартові..." або щось інше, я постараюся вирішити в наступні кілька тижнів", - сказав Ганн.

Крім того, він розповів про можливу появу персонажів із "Вартових Галактики" у картині "Месники: Війна нескінченності". "Я не думаю, що ми маємо надавати цьому величезного значення — це все ж фільм про Месників. Але "Вартові..." є частиною всесвіту і частиною сюжетів про Таноса, тому в них буде своя роль в цій картині — невелика і при цьому невід'ємна", - додав режисер.

Фантастичний бойовик "Вартові Галактики" вийшов у прокат 2014 року. Його було знято за однойменною серією коміксів Marvel 2008 року. Фільм розповідає про команду супергероїв на чолі із Зоряним Лицарем, рятують Галактику від лиходія Ронана. Фільм зібрав у прокаті 774 мільйони доларів і був номінований на "Оскар" за кращі візуальні ефекти та кращий грим. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-