Виставку Чичкана в Києві відкриють 12 лютого, залишивши наслідки погрому

Виставку Чичкана в Києві відкриють 12 лютого, залишивши наслідки погрому

Укрінформ
Центр візуальної культури вирішив перевідкрити виставку Давида Чичкана "Втрачена можливість" у тому вигляді, якою вона залишилася після нещодавнього погрому.

Про це йдеться у повідомленні Центру у Фейсбуці.

"У неділю, 12 лютого, ми перевідкриваємо виставку Давида Чичкана "Втрачена можливість" в її нинішньому стані. Законсервований після погрому виставковий простір слугуватиме майданчиком для осмислення ситуації, в якій сьогодні опинилося не лише художнє висловлювання, але й загалом наше суспільство", - зазначаєься у повідомленні.

Виставка працюватиме до 26 лютого з вівторка по неділю, з 14:00 до 20:00.

Як відомо, присвячена війні та ситуації після Майдану в Україні, виставка українського художника Давида Чичкана "Втрачена можливість" відкрилася у Центрі візуальної культури у четвер, 2 лютого. У вівторок, 7 лютого, 14 осіб увірвались до приміщення Центру візуальної культури, завдали тілесних ушкоджень охоронцю, знищили експозицію виставки та викрали чотири роботи.

Поліція розслідує цей напад на Центр візуальної культури, інформацію про подію зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєні правопорушення. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєння правопорушення передбачено до чотирьох років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-