Почалися зйомки спін-офу

Почалися зйомки спін-офу "Зоряних воєн" про Хана Соло

Укрінформ
Почалися зйомки фільму, що є спін-офом "Зоряних воєн" і розповідає про молодого Хана Соло.

Режисер Крістофер Міллер опублікував у своєму Твиттері перше фото зі зйомок, повідомляє КиноПоиск.

На "хлопавці", яку можна побачити на знімку, написано «Зоряні війни: Червона чашка» (як варіант, «Червона чаша» або «Червоний кубок»). Це, звичайно, лише жартівлива робоча назва стрічки.

Видання Uproxx стверджує, що творці фільму обіграють оригінальну назву червоних пластикових стаканів (solo cup), з яких так вподобали пити алкоголь в американських молодіжних комедіях. Враховуючи, що режисери спін-офу Крістофер Міллер і Філ Лорд зняли дилогію «Мачо і ботан», яка висміює штампи подібних фільмів, таке твердження, можливо, не позбавлене сенсу.

До того ж Міллер підписав фото словами «Перший кадр Хана». У цьому вислові він обіграв слово «shot», що також означає «постріл». Таким чином, постановник натякнув на відомий епізод із «Нової надії», коли між Ханом Соло і лиходієм Грідо стається сутичка. В оригінальній версії картини Соло першим натискав на гачок, а для релізу 1997 року Джордж Лукас наполіг, аби його постріл був у відповідь.

Водночас режисер восьмого епізоду Райан Джонсон в інтерв'ю журналу Empire заявив, що серед джерел натхнення «Останнього джедая» є такі стрічки, як «Вертикальний зліт» (військова драма про льотчиків із Грегорі Пеком), «Три самураї поза законом» (історичний екшен Хідео Госі) і «Спіймати злодія» (іронічно-мелодраматичний трилер Альфреда Гічкока).

Як вважає видання Comingsoon, судячи з цього, в «Останньому джедаї» напевно варто очікувати повітряних боїв, поединків на світлових мечах і старомодної романтики.

Світова прем'єра фільму про Хана Соло запланована на 25 травня 2018 року. Головну роль у ньому зіграє Олден Еренрайк.

Фото: Chris Miller, Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-