Модно, спортивно чи джазово: 7 варіантів для активних вихідних

Модно, спортивно чи джазово: 7 варіантів для активних вихідних

Афіша
Укрінформ
Киянам та гостям міста пропонуємо подивитися на картини, які усміхаються, повболівати на кросфіт-батлі та розслабитися під Макаревича та джаз. Не пропустіть "модну подію року" - 20-тий ювілейний тиждень української моди.

Вечір джазу і глінтвейну

Що цікавого: Кращі українські джазмени, музика 30-х років, ароматний глінтвейн. На сцені Квінтет Руслана Єгорова у складі Дмитра Алєксандрова, Павла Галицького, Миколи Кістєнєва, гітариста Дмитра Коваленка і звичайно ж Руслана Єгорова.

Коли: 3 лютого, 19:00

Де: D12 (вул. Десятинна, 12)

Скільки: 250 грн

Більше інформаціїFacebook

Концерт Андрія Макаревича з проектом «Your 5»

Що цікавого: У новому проекті Your 5 разом з Макаревичем на сцені виступатиме тріо Євгена Борця, а Тимур Некрасов відповідатиме за всі духові інструменти. В репертуар нового проекту увійшли пісні «Машини Часу» та сольних проектів її лідера, а також кілька джазових стандартів.

Коли: 3 - 4 лютого, 19:00

Де: Міжнародний центр культури і мистецтв (вул. Інститутська, 1) , Docker pub (вул. Богатирська, 25)

Скільки: 790 - 2990 грн

Більше інформаціїFacebookFacebook

Виставка «Світ кабукі»

Що цікавого: Виставка «Світ кабукі» презентує одне з виняткових явищ японського і світового мистецтва – японську гравюру укійо-е школи Утаґава – найвизначнішої і найбільш впливової школи майстрів Японії 19 століття. В рамках виставки плануються освітні лекції, майстер-класи, кінопокази, уроки японської мови, тощо.

Коли: 21 січня - 19 лютого

Де: Національний художній музей України (вул. Михайла Грушевського, 6)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

 Ukrainian Fashion Week 2017/18

Що цікавого: 20-річчя Ukrainian Fashion Week - це історія українських дизайнерів, які одного разу об'єдналися, щоб зробити свою країну модною. За цей час відбулося багато подій як в Україні, так і за її межами. І всі вони були підпорядковані одній меті — створення в Україні fashion-індустрії. Мода – це не тільки індустрія. Це – «трибуна», яка дає змогу говорити зі світом про серйозні та глибокі речі. Що і стало основною ідеєю рекламної кампанії нового сезону. 65 подій відбудуться під час Ukrainian Fashion Week сезону FW 2017/18.

Коли: 4 - 8 лютого

Де: «Мистецький Арсенал» (вул. Лаврська, 10-12)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook, розклад подій

Міжнародний турнір із кросфіту Kyiv Battle 2017

Що цікавого: Кросфіт - це унікальне за своєю видовищністю та інтенсивністю змагання на силу і витривалість, в якому беруть участь як чоловіки, так і жінки. У заході візьмуть участь 120 спортсменів - 60 професіоналів і 60 любителів. Ведучі турніру: Юлія Малахова (“Русское радио Україна”) та Анатолій Анатоліч (“1+1”). Музичний супровід забезпечує MR.Sunny -резидент найбільш ритмічної української радіостанції Kiss FM.

Коли: 4 - 5 лютого

Де: Виставковий центр «АККО International» (пр. Перемоги, 40, парк ім. А.С.Пушкіна).

Більше інформаціїFacebook, сайт

Виставка Оксани Корнієнко «Картини посміхаються»

Що цікавого: Часто людину переслідує страх перед одноманітністю світу, звісно, якщо дивишся на нього тільки очима. Але Оксана дивиться на світ очима художника, тому ці страхи їй не знайомі. Вона бачить, що побут так само мінливий, як море, небо і місто. А тому – гідний полотна і фарб. Художниця у звичному бачить красу – красу життя, красу почуттів, красу навколишнього світу. Її живопис має авторську манеру виконання, сучасність погляду, свій стиль, якій сама авторка називає «Побутовий оптимізм».

Коли: 1 - 15 лютого

Де: Дім освіти та культури «Майстер Клас» (вул. Богдана Хмельницкого, 57б)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Концерт «Національний відбір Eurovision-2017»

Що цікавого: Телеканал СТБ та UA:Перший проводять зйомки відбіркових турів виконавців для участі в «Євробаченні 2017». На вас чекають жива музика та вокал, емоції, креативні ідеї та неймовірні виступи. Оцінювати конкурсантів буде композитор та музикальний продюсер Костянтин Меладзе та переможниця Євробачення 2016 Джамала.

Коли: 4 - 18 лютого, 18:00

Де: КПІ ім. Ігоря Сікорського (пр. Перемоги, 37)

Скільки: 170 - 890 грн

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-