Джамала хоче, щоб рівень Євробачення в Києві був не нижчим, ніж у Стокгольмі

Джамала хоче, щоб рівень Євробачення в Києві був не нижчим, ніж у Стокгольмі

Укрінформ
Україна має забезпечити високий рівень Євробачення-2017.

На цьому наголосила переможниця Євробачення-2016 Джамала під час прес-конференції в Укрінформі.

"Учасники з 43 країн, їх фани, їх команди, просто туристи - це дуже багато людей. Мені б хотілося, щоб  Київ зробив усе можливе, щоб Євробачення було в безпеці, комфорті, щоб було свято. Тому що у Стокгольмі це було неймовірно, це було на такому високому рівні! І мені б хотілося, щоб ми відповідали  цьому рівню", - підкреслила Джамала, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

Водночас вона додала, що сама відчуває відповідальність за все, оскільки це вона "привезла Євробачення до України".

Співачка також переконана, що українські режисери Євробачення-2017 мають зробити гарні виступи тим виконавцям, які не можуть це зробити.

"У Стокгольмі були учасники 42 країн, і не кожна могла собі дозволити зробити номер. Це ми зробили все стовідсотково українською командою! А багато країн не могли собі це дозволити. Тому мені б хотілося, щоб Україна забезпечила гарні номери, незважаючи на те, чи є в країни гроші зробити це. Хотілося б, щоб ми змогли подарувати людям яскраве шоу", - сказала вона.

Джамала також зазначила, що очікує дуже багато яскравих ідей від креативного продюсера Євробачення-2017 Олега Бондарчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-