Продюсер Джамали розкрив деталі концерту

Продюсер Джамали розкрив деталі концерту "I Believe in U"

Укрінформ
Візуальне оформлення нового сольного концерту Джамали "I Believe in U", що відбудеться в Києві 12 травня, потребуватиме високих технологій, які складно кудись перевезти. Тож, імовірно, він стане ексклюзивним дійством.

Про це розповіли сама співачка та її продюсер Ігор Тарнопольський під час прес-конференції в Укрінформі.

"Поки що не можна про це сказати (чи концерт відбудеться ще десь - ред.), тому що буде дуже складна з точки зору технології сцена", - зазначила Джамала, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу. 

Як запевнив Тарнопольський, дуже хочеться показати цей концерт не тільки в столиці.

"Але з цим концертом окрема історія, тому що ми робимо його таким високотехнологічним. Ми залучили неймовірну творчу групу на чолі з Юрієм Костенком - це компанія Front Pictures, які займалися реалізацією візуальної частини нашого номера на Євробаченні. І весь цей концерт буде побудований на таких технологіях і на принципово новій сцені. Ми ще не до кінця все продумали, але зараз дуже активно займаємося розробкою. Тому, на жаль, не вийде цей концерт у тому вигляді, в якому він буде в Києві, перевезти в інші міста", - сказав Тарнопольський.

Але, за його словами, такий концерт робиться свідомо, щоб люди, які приїдуть на Євробачення, фінал якого відбудеться 13 травня, мали можливість отримати додаткові враження, зокрема й від технологій,  показаних під час концерту.

"Природно, що головне - це музика, і все робиться навколо творчості Джамали. Тому ми намагаємося витримати баланс і красиво покажемо і творчість, і  нові технології на сцені", - запевнив Тарнопольський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-