У Facebook показали першу серію телепроекту

У Facebook показали першу серію телепроекту "Нові герої Донбасу"

Відео
Укрінформ
На офіційній сторінці формації "Фабрика думки "Донбас" у Facebook оприлюднена перша серія телепроекту "Нові герої Донбасу". 

Про це повідомляється на сторінці незалежного аналітичного центру "Фабрика думки "Донбас" у Facebook.

"Пропонуємо Вашій увазі першу серію з циклу "Нові герої Донбасу". Героєм цього випуску є відомий донецький волонтер та дизайнер Леонід Краснопольский", - йдеться в повідомленні.

За інформацією організаторів телепроекту "Нові герої Донбассу", планується показати 25 живих історій про волонтерів, військових, громадських діячів з Донеччини та Луганщини, які від початку війни у 2014 році боролися та продовжують відстоювати Український Донбас.

"Фабрика думки "Донбас" є незалежним аналітичним центром, який займається розробкою та проведенням аналітичних досліджень, а також реалізацією проектів зі сприяння інформаційній деокупації, реінтеграції та розвитку Донбасу у сферах комунікації, миротворення, демократії, культури та урбаністики.

Телевізійна передача "Нові герої Донбасу" була знята за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (National Endowment for Democracy) у рамках реалізації "Комунікаційної стратегії сприяння реінтеграції та деокупації Донбасу".

Проект створено АЦ "Фабрика думки "Донбас" та Донецькою обласною організацією Всеукраїнської громадської організації "Комітет виборців України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-