У Києві та Львові відбудеться прем'єра фільму

У Києві та Львові відбудеться прем'єра фільму "Рідні"

Укрінформ
Відомий документаліст Віталій Манський приїде до Києва та Львова представити українським глядачам свою стрічку "Рідні".

Про це повідомляє прес-служба Держкіно, за участю якого створено стрічку.

"У Києві, в кінотеатрі "Жовтень", 27 січня о 19:00 відбудеться прем'єра фільму "Рідні" за участю режисера. Манський приїде, аби представити найуспішніший документальний фільм про події останніх років в Україні. Спеціально для українського релізу режисер переозвучив свої монологи. До вітчизняних глядачів у фільмі Віталій звертатиметься українською мовою. З глядачами також поспілкуються герої фільму, родина Віталія Манського. Прем'єра за участю режисера відбудеться й у його рідному Львові, якому присвячена чимала частина стрічки", - ідеться в повідомленні.

Манський народився у Львові. Навчався у ВДІКу. Він є автором більш ніж 30 фільмів, які показували на багатьох фестивалях, зокрема у Каннах, Берліні, Роттердамі, Локарно. Володар понад 100 нагород, серед яких "Срібний глобус" Карлових Вар, "Срібний голуб" Лейпцизького фестивалю, головні призи МКФ у Варшаві, Іглаві, Трієсті. Президент МКФ документального кіно "АРТДОКФЕСТ".

За сюжетом "Рідних", Манський вирушає до своїх родичів у Львів, Одесу, на Донбас та в Крим. Він досліджує стосунки, надії, думки таких різних, але рідних для нього людей. Крізь історію своєї родини режисер зображує новітню історію України.

Фільм вийде у прокат 2 лютого у "Планеті кіно Форум" та 9 лютого у Львівському кіноцентрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-