На «Золотому глобусі» названо кращих драматичних акторів

На «Золотому глобусі» названо кращих драматичних акторів

Укрінформ
Кейсі Аффлек і Біллі Боб Торнтон отримали по статуетці «Золотого глобусу» на 74-ій церемонії вручення премій Голлівудською асоціацією іноземної преси.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, золота статуетка у категорії «Краща чоловіча драматична роль у повнометражному фільмі» присуджена Кейсі Аффлеку за гру у фільмі «Манчестер біля моря». Американський драматичний фільм, знятий Кеннетом Лонерганом, розповідає про водопровідника Лі Чендлера, який після смерті брата повертається в рідне місто, щоб доглянути за племінником.

За цю нагороду змагалися п'ятеро чоловіків, деякі з них вже давно мають зірковий статус. Список був сформований журі таким чином: Дензел Вашингтон («Огорожі»), Джоел Еджертон («Лавінг»), Ендрю Гарфілд («З міркувань сумління») та Вігго Мортенсен («Капітан Фантастик»).

Водночас Біллі Боб Торнтон отримав премію в номінації «Кращий актор у драматичному серіалі» за виконання ролі у серіалі «Голіаф».

Його суперниками були Боб Оденкерк («Краще телефонуйте Солу»), Рамі Мальок («Містер Робот»), Лів Шрайбер («Рей Донован») та Меттью Різ («Американці»).

Як повідомляв Укрінформ, це вже 74-та церемонія вручення премії «Золотий глобус» Голлівудської асоціації іноземної преси. Нині вона традиційно відбувається у готелі Beverly Hilton в Голлівуді. «Золотий глобус» вважається однією з найбільш престижних нагород (після «Оскара») та крім сфери кінематографії охоплює також телевізійні фільми й серіали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-