На Чернігівщині знімуть драму-короткометражку про батька-лікаря, що втратив сина

На Чернігівщині знімуть драму-короткометражку про батька-лікаря, що втратив сина

Укрінформ
У Прилуках Чернігівської області відбудуться зйомки короткометражного художнього фільму "Мелодія для батька" - одного з фільмів кінопроекту "Слава Україні - Героям слава", започаткованого Союзом молодих кінематографістів України.

Інформацію про це кореспондентові Укрінформу надала прес-служба Чернігівської міської ради.

"В м. Прилуки будуть проходити зйомки художнього фільму "Мелодія для батька" про подвиг медика. В ньому розповідається про долю лікаря, що втратив на війні сина, а потім, коли ворог опинився на його операційному столі, мусив стати перед вибором: помститися за сина чи врятувати його вбивцю", - йдеться у повідомленні.

До зйомок залучатиметься творча, креативна молодь Прилуччини. Молоді кінематографісти працюватимуть під керівництвом досвідчених митців України.

Національний культурно-патріотичний кінопроект "Слава Україні - Героям слава!", ініційований Союзом молодих кінематографістів України, підтримано Національною кіностудією художніх фільмів ім. О. Довженка, Міністерством оборони, Міністерством культури, Міністерством освіти і науки України, літературним конкурсом "Коронація слова" та місцевими органами влади.

Проект включає сім короткометражних фільмів, об’єднаних тематикою героїзму та патріотизму сучасного українця. Разом ці стрічки складуть повнометражний кіноальманах. Його прем'єра в кінотеатрах України запланована на лютий 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-