Різдвяний Арсенал та Святий Миколай: куди піти 16-18 грудня

Різдвяний Арсенал та Святий Миколай: куди піти 16-18 грудня

Афіша
Укрінформ
Свято починається! День святого Миколая зовсім скоро, але святкувати ми починаємо просто зараз: новорічні ярмарки, дитячі свята та маркети із подарунками. А ще пропонуємо нагодувати білочок та пташок.

Вішаємо годівнички для пташок і білок Замкової гори

Що цікавого:  приходьте на суботник облаштовувати годівниці для білок і птахів. Заодно можна буде поспілкуватися з орнітологом та профінансувати створення годівниці.  

Коли: 17 грудня, з 11:00

Де: Замкова Гора, Андріївський узвіз, 22Б

Скільки: вартість годівнички для птахів - 170 грн, вартість годівнички для білок - 136 грн, харчове наповнення годівниці - грошовий вклад на Ваш розсуд

Більше інформаціїFacebookреєстрація

Різдвяний Арсенал

Що цікавого: Мистецький Арсенал запрошує людей будь-якого віку і професій прийти відвідати галерею і відчути дух Різдва. Цього року - це дух Різдва у великому місті, де на свята кожен поспішає додому з руками, повними подарунків і головою, повною думок про близьких.

Коли: 14 - 18 грудня 

Де: Мистецький арсенал (вул. Лаврська, 12)

Скільки: 60 грн

Більше інформаціїFacebook, сайт 

Фестиваль "Kyiv Contemporary Music Days"

Що цікавого: Шість днів, вісім івентів, три локації. Найкрутіші музиканти у сфері сучасної академічної музики з п’яти країн світу зберуться у Києві: Kyiv Contemporary Music Days is back in town!

Коли: 12 - 17 грудня

Де: різні локації міста

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Виставка фотопроекту "Щирі"

Що цікавого: на кожній із 12-ти світлин, які лягли в основу благочинного календаря, достеменно відтворено костюми певної епохи та регіону України. Героями фотопроекту "Щирі" стали 18 відомих українців, вбраних в автентичні строї кінця XIX — початку XX ст.

Коли: 10 грудня 2016 - 01 лютого 2017

Де: ТЦ "Домосфера" (Столичне шосе, 101)

Скільки: не вказано

Ярмарок традиційного мистецтва до Миколая

Що цікавого: цього року під час ярмарку на відвідувачів чекає унікальний подарунок від народних майстрів – понад півсотні РІЗДВЯНИХ ЗІРОК, які змайстровані спеціально до свята. Відвідувачів ярмарку чекають майстер-класи з колядок та щедрівок, виготовлення витинанок, випікання та розписування пряників-миколайчиків, розмальовування колядницьких зірок, виготовлення дідухів із соломи, вертепи, вистава-казка до Святого Миколая.

Коли: 17 - 18 грудня

Де: Музей Івана Гончара (вул. Лаврська, 19)

Скільки: вхід для дорослих 9 грн, для дітей – безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Дитяча різдвяна фестивалія "Орелі"

Що цікавого: дитяча різдвяна фестивалія запрошує дітей і їх батьків дізнатися про традиції святкування та разом з дитячими фольклорними гуртами і автентичними носіями традицій вивчити колядки, щедрівки, приготуватися до Вертепів, обряду водіння "Кози" та "Маланкування". Діти – відвідувачі фестивалю – зможуть стати посланцями Святого Миколая і власноруч приготувати подарунки для онкохворих діток та українських воїнів, щоб на День Святого Миколая передати ці подарунки. В рамках фестивалю відбудеться показ дитячої колекції традиційного одягу від майстерні "Аденчик-Баденчик".

Коли: 17 - 18 грудня

Де: Музей Івана Гончара (вул. Лаврська, 19)

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Маркет "Всі. Свої. Подарунки"

Що цікавого: цього року "Всі. Свої" вперше влаштовують без перебільшення грандіозний різдвяний маркет. Тут можна буде знайти абсолютно все: одяг, прикраси, білизну, посуд, текстиль і декор для дому, книги та дитячі іграшки, косметику та парфуми, аксесуари для чоловіків і жінок, смачні подарунки та інші приємні знаки уваги для ваших дітей, коханих, близьких та друзів. 

Коли: 17 - 18 грудня, 10:00 - 20:00

Де: D12, вул. Десятинна, 12

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Свято Миколая у "Софії Київській"

Що цікавого: в програмі презентація фільму "Хто Миколая Любить" (режисер Олена Каретник) та святковий концерт. Вечір відкриє кавер група B&B Project. "Щедрик" на баяні та бандурі. У концерті приймуть участь: Сергій Файфура, Анастасія Ревякіна , Світлана Коробочкіна.

Коли: 18 грудня, 15:00

Де: Національний заповідник Софія Київська (вул. Володимирська, 24)

Скільки: вхідні квітки: дорослий - 20 + 30 = 50 грн, дитячий - 10 + 15 = 25 грн.

Більше інформаціїFacebookреєстрація

Фестиваль української дитячої книги "Зимові забави Азбукового Королівства"

Що цікавого: фестиваль "Зимові забави Азбукового Королівства" не має аналогів у сучасному культурному середовищі. Його атмосфера надихає на любов до книги, безмежну творчість та переосмислення навчання як процесу пізнання світу навколо себе. У імпровізованих майстернях кожен книголюб зможе стати причетним до магії створення книги. Відвідувачів фестивалю чекає багато майстер-класів, цікавих ігор та квестів.

Коли: 16 - 17 грудня

Де: Музей книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9)

Скільки: 25 грн, пільговий - 10 грн

Більше інформаціїFacebook

Дитяча святкова програма "Чудеса від Святого Миколая"

Що цікавого: "Чудеса від Святого Миколая" – дитяча програма мистецьких та розважальних заходів. Діти зможуть відвідати святкові майстер-класи, воркшопи, інтерактиви, вистави, презентації та виставки. Детальна програма заходів на фейсбук-сторінці події.

Коли: 16 грудня 2016 - 22 січня 2017

Де: Національний заповідник Софія Київська (вул. Володимирська, 24)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль короткометражного кіно "100 фільмів за 100 хвилин"

Що цікавого: "100 фільмів за 100 хвилин" — це фестиваль однохвилинного кіно. Це повноцінні фільми, кожен з яких апелює до глядача та розповідає історії, які, здавалось, неможливо вкласти в одну хвилину. Ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно з лише одним обмеженням — 100 секунд!

Коли: 14 - 18 грудня, 20:50

Де: Кінотеатр "Україна" (вул. Городецького, 5)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook, сайт

Перший фестиваль української есеїстики "Шерех"

Що цікавого: Перший фестиваль української есеїстики «Шерех» перетворить грудневі дні на свято занурення в простори думок. Фестиваль названо за псевдонімом батька української есеїстики Юрія Шевельова. На фестивалі Ви зможете зануритись у доробок українських есеїстів, послухати сучасних творців, а також познайомитись з молодим українським словом. Кульмінацією фестивалю стане вручення ІV Премії імені Юрія Шевельова та відзначення молодих есеїстів.

Коли: 16 - 18 грудня

Де: Art Ukraine Gallery (вул. Грушевського, 9а)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-