Нацрада переходить на е-урядування

Нацрада переходить на е-урядування

Укрінформ
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення в понеділок має ухвалити рішення про перехід на систему електронного документообігу (СЕД), яку запровадила у себе і безкоштовно передала Нацраді Адміністрація Президента.

Про це повідомив голова Нацради Юрій Артеменко під час прес-брифінгу в Укрінформі.

"Ми у вирі того, що відбувається в інформаційному просторі, змогли за досить швидкий час, починаючи з липня, це зробити. Ми в понеділок збираємо позачергове засідання Національної ради, де офіційно приймаємо рішення і проголошуємо про перехід на систему електронного документообігу", - сказав Артеменко.

Він зазначив, що Нацрада підтримує всі прогресивні ініціативи, а заступник глави АП Дмитро Шимків і його команда задає ті стандарти, до яких мають приєднатися і всі інші організації, оскільки "тих, хто не перейде на систему електронного документообігу, звільнить життя", бо вони не встигатимуть за його алгоритмом.

"Команда Шимківа запроваджує нові стандарти, не на словах, а на ділі нас просуває нас до Європи", - підкреслив голова Національної ради.

За словами Артеменка, запровадження СЕД значно спростить роботу з великим потоком паперів і бюрократичних процедур, дасть змогу уникнути втрат потрібних документів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-