У ДТП під Одесою загинула композитор Юлія Гомельська

У ДТП під Одесою загинула композитор Юлія Гомельська

Укрінформ
У ДТП під Одесою загинула викладач кафедри теорії музики та композиції Одеської національної музичної академії імені Нежданової Юлія Гомельська. В аварії біля села Кошари Лиманського району загинув і її чоловік Сергій Усатенко.

Як інформує прес-служба регіонального управління ДСНС, аварія сталася 4 грудня близько 19:30 на 52 км автодороги "Одеса - Миколаїв".

"Автомобіль "Хюндай" врізався в дерево. В результаті ДТП дві людини загинули, постраждалу жінку з численними травмами госпіталізували в Южненскую міськлікарню", - йдеться в повідомленні.

Свого часу Юлія Гомельська закінчила Одеську консерваторію імені А. В. Нежданової (нині-Одеська національна музична академія імені А. В. Нежданової), потім викладала в ній. Вона кандидат мистецтвознавства, доцент, автор симфонічної, балетної, камерної та вокальної музики. Член Спілки композиторів України та Української секції ISCM - Міжнародного товариства сучасної музики.

7 грудня в консерваторії планувався концерт Гомельської та її учнів на честь 80-річчя з дня народження композитора Олександра Красотина.

Але замість цього на соцсторінці Одеського національного академічного театру опери та балету з'явилося співчуття дирекції та колективу "у зв'язку з трагічною загибеллю композитора Юлії Гомельської та її чоловіка Сергія".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-