Дні мандрів, свято квітів та

Дні мандрів, свято квітів та "М`ясний листопад": путівник на вихідні

Афіша
Укрінформ
На цих вихідних пропонуємо "помандрувати" Азією: фотовиставка, кінофестиваль та уроки японського живопису. А ще Вас чекають два свята: "М'ясний листопад" - для тіла та Kiev Flower Show - для душі

Фестиваль короткометражних фільмів "Travel Days"

Що цікавого: фестиваль "Travel Days" - це справжнє свято для кіноманів, на якому будуть представлені кращі роботи року. Під час показу глядачам покажуть дев'ять надихаючих короткометражок про подорожі по всьому світу.

Коли: 26 - 27 листопада, 20:00

Де: Кінотеатр "Кінопанорама" , вул. Шота Руставелі, 19

Скільки: 60 - 70 грн

Більше інформаціїFacebook

Маркет "Всі.Свої. Гастрономія: М`ясний листопад"

Що цікавого: м`ясний листопад – це маркет, який здивує вас різноманіттям авторських ковбас і сала, копченостей, халяльного м'яса, натуральних сосисок і паштетів від найкращих крафтових виробників і фермерських господарств з усіх куточків країни. А на додачу інші учасники маркету підготували багато смачних сирів, соусів, випічки та солодощів, чаїв і настоянок, шоколаду та карамелі, джемів і меду.

Коли: 26 - 27 листопада

Де: D12 (вул. Десятинна, 12)

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Концерт "Jazz Love Songs"

Що цікавого: найкращі джазмени України у супроводі оркестру, зіграють чудову ліричну програму,  що складається з творів музичних легенд, таких як Френк Сінатра, Дін Мартін, Нет Кінг Коул та ін. На сцені в цей вечір зберуться одні з кращих представників української джазової сцени: золотий вокал українського джазу – Руслан Єгоров, найвідоміший вітчизняний саксофоніст і засновник джаз-бенду Схід-Side.

Коли: 25 - 26 листопада, 20:00

Де: Будинок актора (вул. Ярославів Вал, 7)

Скільки: 200 - 550 грн

Більше інформаціїFacebook

Ювілейний концерт гурту ТНМК

Що цікавого: ювілейне шоу "ТНМК. 20 сезонів", в якому гурт покаже найкраще з набутого за 20 років. Сюрпризи, спеціальні гості та прем’єри – додаються.

Коли: 25 листопада, 20:00

Де: Stereo Plaza. Мала зала (просп. Лобановского, 119)

Скільки: 250 - 1000 грн

Більше інформаціїFacebook

Виставка Степана Рябченка "Віртуальна міфологія"

Що цікавого: даний проект – своєрідна антологія, яка містить фрагменти різних серій, різних стихій, що вкупі формують калейдоскопічну панораму авторського діджитал-світу і вибудовуються в єдину оповідь. Як і в класичному міфі, у своїй міфології художник персоналізує природу, стихії , досліджує тему героя й антигероя. 

Коли: 12 листопада - 12 грудня

Де: Art Ukraine Gallery (вул. Грушевського, 9а)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Виставка скульптури Юлії Сегаль

Що цікавого: твори ізраїльської скульпторки Юлії Сегаль вперше експонуватимуться в Україні. Її роботи звернені до переживання повсякденності. Навмисне позбавлені урочистості, вони розповідають людські історії через прості речі: одяг, побутові предмети, інтер’єри квартир, — що є не стільки відображенням побуту, скільки філософським осмисленням буття.

Коли: 8 листопада - 7 грудня 

Де: Галерея "Дукат" (вул. Рейтарська, 8б)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Японський арт-сніданок з Ольгою Адам

Що цікавого: японський живопис сумі-е здавна вважається гарним засобом налаштуватись на хвилю внутрішньої гармонії із зовнішнім світом, або дзен-живописом.  Усі бажаючі зможуть спробувати цю легку і поетичну медитацію з пензлем в руках під звуки японської поезії і музики в залах затишного музею. 

Коли: 26 листопада, 12:00

Де: Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків (вул. Терещенківська, 15-17)

Скільки: 50 грн та музейний квиток. Необхідна попередня реєстрація

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль альтернативного навчання "Фан Fest"

Що цікавого: ФАН Fest – це створення єдиного майданчика з цікавими та інтерактивними локаціями: різноманітні напрямки альтернативного навчанння та освіта за кордоном; After-school activity (спорт, творчість, наука, винаходи); територія для знайомства та спілкування однодумців; інтелектуальний відпочинок (музейний "острів").

Коли: 26 - 27 листопада

Де: Український дім (вул. Хрещатик, 2)

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook, реєстрація

Kiev Flower Show

Що цікавого: Kiev Flower Show - це свято квітів, ідей та творчості, на якому гості мають можливість насолодитися показами та майстер-класами флористів, квітковими колекціями та інсталяціями. Фестиваль вийшов міжнародний - будуть флористи із України, Грузії, Росії, Білорусії, Румунії, Нідерландів та Азербайджану.

Коли: 26 - 27 листопада

Де: ACCO International (пр. Перемоги, 40-Б)

Скільки: 50 грн

Більше інформаціїFacebook

Виставка "Азія: занурення"

Що цікавого: Азія – це випробування, душевне тепло, сумніви і любов. На виставці побачите жіночу красу, дивні ремесла, будні в Індії, В’єтнамі, М’янмі, які знімали на камеру протягом 7 місяців подорожі мандрівники Ніна Ліщук та Дмитро Гілітуха.

Коли: 25 листопада - 9 грудня

Де: Кінотеатр "Кінопанорама", галерея GRAF (Шота Руставелі, 19)

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-