Гнівного листа Леннона до Маккартні продали за 24 тисячі фунтів

Гнівного листа Леннона до Маккартні продали за 24 тисячі фунтів

Укрінформ
Лист Джона Леннона, який він написав Полу Маккартні та його дружині Лінді після розпаду The Beatles, продали на аукціоні за 24,2 тисяч фунтів стерлінгів (30 тис дол).

Про це повідомляє ВВС.

"Лист, який розгніваний Джон Леннон написав Полу Маккартні та його дружині Лінді після розпаду The Beatles, продано на аукціоні приблизно за 30 тисяч доларів. Лист надрукований на машинці і містить рукописні правки. У листі Леннон в грубій формі висловлює невдоволення ставленням подружжя до нього і його дружини Йоко Оно", - йдеться в повідомленні.

Вважається, що Леннон написав лист у 1971 році у відповідь на лист Лінди Маккартні, яка була незадоволена тим, що музикант публічно не оголосив про свій вихід з групи. Леннон у міцних висловах критикує Пола і Лінду Маккартні, а також інших "добрих і неегоїстичних друзів" за їх погане ставлення до самого Леннона та його дружині.

Леннон також пояснює, що не оголосив публічно про вихід з групи, оскільки про це його попросили сам Пол Маккартні і колишній менеджер групи Аллен Клейн.

Аукціонний дім RR Auction повідомив, що це лист показує, наскільки сильно Маккартні і Леннон суперничали перед розпадом групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-