У Дніпрі презентували книгу молодої письменниці про кохання та АТО

У Дніпрі презентували книгу молодої письменниці про кохання та АТО

Укрінформ
Молода письменниця із Дніпра Василиса Трофимович презентувала книгу про різні прояви кохання на війні. На 200 сторінках «Любов на лінії вогню» - спогади про друзів, разом з якими Трофимович пройшла шляхами Донбасу.

Презентація відбулася у Дніпропетровській облдержадміністрації, поінформували у прес-службі ОДА.

«Ця книга складається з 30 оповідок. У них мало про війну, але багато про людяність. Мої герої – це цілком реальні люди, з якими я була на передовій. Хтось з них живий, когось уже немає. Читачеві доведеться погортати сторінки то туди, то сюди, аби збагнути, яким чином перетинаються сюжетні лінії», – розповідає письменниця.

Головний мотив книги – кохання. Авторка не з чуток знає, що там, на лінії вогню, любов глибша, ніж у мирному житті. «Це не тільки почуття між чоловіком і жінкою. Це й любов до Батьківщини, до друга, до степів Донбасу, до териконів, до соняшникових полів», – каже вона.

26-річну письменницю знають у Дніпрі як волонтера, прес-офіцера батальйону «Донбас» і полку «Дніпро-1». Майже два роки вона провела в зоні АТО. Звідти витоки її жіночої військової прози.

У Дніпропетровській ОДА вже традиційними стали літературні вечори. Поспілкуватися віч-на-віч із сучасними письменниками, блогерами та журналістами приходить чимало жителів області. У стінах ОДА побували Павло Паштет Белянський, Gorky Look, Serg Marco, Сергій Іванов, Роман Зіненко. Двічі приїздив автор із Сум Євген Положій. Великі зали шанувальників збирали російський сатирик Орлуша та відомий український артист Олексій Горбунов. Наразі це вже десята зустріч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-