День Сікорського та Ніч із каганцями: афіша на 11-13 листопада

День Сікорського та Ніч із каганцями: афіша на 11-13 листопада

Афіша
Укрінформ
Цього тижня ми розкажемо, як провести День із Сікорським, а Ніч із Тичиною, де купити найтепліші речі на зиму та чи існує "актуальна п'єса" в Україні.

Драматичний освітній фестиваль "Тиждень актуальної п'єси"

Що цікавого: щорічний освітній фестиваль драматургії для підтримки і розвитку української сучасної п’єси, введеня її в світовий драматургійний контекст.

Коли: 5-12 листопада

Де: Центр сучасного мистецтва "ДАХ" (вул. Велика Васильківська, 136), Національний академічний драматичний театр ім. І. Франка, камерна сцена (пл. Івана Франка, 3)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Маркет "Всі.Свої: теплі речі"

Що цікавого: 5 поверхів теплих і стильних речей від 250 найкращих українських брендів. Маркет – це великий вибір актуального та якісного жіночого й чоловічого зимового одягу вітчизняного виробництва: в’язані шапки, шарфи та рукавички з натуральної вовни, стильні светри, світшоти та кардигани, модні пальта, пуховики, шуби та парки, а також різноманітне сезонне взуття, сумки й аксесуари.

Коли: 12 - 13 листопада, 10.00 - 20.00

Де: D12 (вул. Десятинна, 12)

Скільки: безкоштовно

Більше інформації: Facebook

Гурт "Мельница" з презентацією нового альбому

Що цікавого: гурт "Мельница" на даний момент є, мабуть, найвідомішим фолк-проектом на пострадянському просторі. Сьогодні "Мельница" – це масштабні фестивалі, затишні камерні концерти, багатотисячні зали. Провідна команда російського фолк-року взяла участь практично у всіх найбільших рок-фестивалях і навіть стала ініціатором створення нового форматного open-air – FolkDay.

Коли: 12 листопада, 19:00

Де: ЦКМ НАУ (просп. Комарова, 1)

Скільки: 250 - 850 грн

Концерт гурту KOZAK SYSTEM

Що цікавого: Завершенням літнього європейського концертного туру гурту KOZAK SYSTEM стане презентація нового EP альбому "#неМоя", який складатиметься з 5-6 нових композицій. Заглавним хітом стане нова пісня "#неМоя" на слова Василя Симоненка, другий куплет до якої написав Сашко Положинський.

Коли: 12 листопада, 19:00

Де: Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: 200 - 500 грн

Більше інформаціїВконтакті

Екскурс з каганцями у напівтемряві

Що цікавого: коли сонце сідає - настає час містичних історій та пригод, і організатори пропонують зануритися в таємничий світ ночі разом із музеєм Тичини та каганцями.

Коли: 2 листопада, 17:00

Де: Музей-квартира Павла Тичини (вул. Терещенківська, 5, кв.1,3)

Скільки: 50 грн

Більше інформаціїFacebook, реєстрація - за тел.: 234-43-27, 066-954-01-02, 067-106-58-21 або написати на e-mail - tychynafm@gmail.com чи у приватні повідомлення групи

Фестиваль "Нове британське кіно – 2016"

Що цікавого: щороку фестиваль представляє українській аудиторії усе найкраще із кінематографу Сполученого Королівства. Шоукейс найдобірнішого британського кіно поєднує художні стрічки, популярні документальні роботи та спеціальні події.

Коли: 10 - 16 листопада

Де: Кінотеатр "Київ" (вул. Велика Васильківська, 19)

Скільки: 80 грн

Більше інформаціїFacebook

Виставка Олександра Ройтбурда "Сад земних насолод"

Що цікавого: виставка одного з найавторитетніших художників України Олександра Ройтбурда, на якій буде представлено 9 нових робіт автора, що присвячені творчості Ієроніма Босха.

Коли: 3 - 22 листопада

Де: Karas Gallery (Андріївський узвіз, 22а)

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль атмосферної музики "Space Fest"

Що цікавого: фестиваль атмосферної музики SPACE FEST запрошує у чергову космічну подорож. Відкриття нових музичних горизонтів забазпечують кращі київські пост-рок команди. Перші учасники SPACE FEST 8: THE INFINITY зі знаних майстрів української пост-рок сцени – WAY STATION. Потужний саунд та дивовижний відеоряд – це далеко не все, що готують для вас музиканти.

Коли: 13 листопада, 18:00

Де: MonteRay Live Stage (вул. Прорізна, 8)

Скільки: 50 - 100 грн

Більше інформаціїFacebook

Святкова програма "День Сікорського"

Що цікавого: виставковий проект "Наш Сікорський", присвячений здобуткам видатного українсько-американського авіаконструктора Ігоря Сікорського, оновлено та знову відкрито для відвідувачів. У просторі експозиції виставки з’являться нові моделі літаків і гелікоптерів винахідника, котрі він розробляв у різні періоди свого життя: київський, петербурзький чи американський. Відвідувачі також матимуть змогу ознайомитися з архівними документами, побачити родинні фото Сікорських, світлини Ігоря за роботою, роздивитися куточки його київського помешкання й куренівського ангару, та переглянути фільм з голосом авіаконструктора за кадром.

Коли: 13 листопада, 12:00

Де: Музей української діаспори (культурної спадщини) (вул. Московська, 40б)

Скільки: від 25 грн

Більше інформаціїFacebook

Виставка Алісси Ніргі "Нова країна за моїм вікном"

Що цікавого: у виставці естонської художниці представлена серія фотографії та відео. Назву проекту запозичено з назви одноіменної книги грецького письменника Теодора Каліфатідеса про життя мігрантів та труднощі адаптації до нових умов в новій країні. Для Ніргі книга, а згодом і серія фотографій, дала можливість краще зрозуміти об’єкт її дослідження – рідну українську бабусю, яку батьки забрали до Естонії з окупованої території на сході України.

Коли: 6 жовтня - 13 листопада

Де: Dymchuk Gallery (вул. Ярославська, 21)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-