У Львові на винно-сирному святі слухають The Beatles та дегустують вино

У Львові на винно-сирному святі слухають The Beatles та дегустують вино

Укрінформ
Старі хіти The Beatles звучать під завісу Фестивалю вина і сиру, що із 21 жовтня триває у Львові. Недільний день організатори імпрези присвятили легендарному англійському гурту, що створило особливу атмосферу на святі гурманів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Останній день Фестивалю зробила неповторним для гостей міста і самих львів’ян музика The Beatles, яка навіває спогади та підкреслює романтику старого міста і самої імпрези. Крім того, останній день свята проходить під знаком мистецтва дегустації. Йому навчає бренд-амбасадор ТМ Інкерман Євген Сєган», - зазначив організатор свята Андрій Сидор.

За його словами, кожна із подій в програмі Фестивалю заслуговує на своєрідний рекорд. Це і велетенська давильня із тонною винограду, в якій відомі львів'яни дідівським методом - ногами чавили сік, з якого зроблять вино для наступної імпрези. Також це гігантський  сирник, виготовлений за старовинним галицьким рецептом, яким частували усіх відвідувачів.

Цього року програма Фестивалю включила чимало новинок. Зокрема, український дизайнер Сергій Ткачук представив новий напрямок Winecorkart дизайну: авторські мозаїки із корків ручної роботи. Увагу відвідувачів привабила нова колекція сумок та суконь із корків. Незвичний ексклюзивний одяг можна було одягнути та сфотографуватися у ньому.

Невід’ємною частиною свята стали ярмарок фермерських продуктів, дегустації від провідних винних брендів.

Вино на фестивалі використовували і як фарбу для створення неповторних картин із багатими відтінками червоного та багряного кольорів.

Спеціально до свята було влаштовано ленд-арт зону, де відвідувачі відпочивають із рідними та близькими.

Фото: zakarpattya.net.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-