У Вінниці стартують Дні моди

У Вінниці стартують Дні моди

Укрінформ
У Вінниці в суботу стартують Вінницькі дні моди сезону осінь-зима 2016/17.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в оргкомітеті проекту.

«Вінницькі дні моди – це наймасштабніший фешн-проект нашого міста. Протягом 10 років кращі дизайнери Вінниці та інших міст презентують свої колекції в рамках даного заходу. Фешн-дні є своєрідною візитівкою міста. Участь візьмуть дизайнери як нашого міста, так і столиці, окрім того, будуть презентовані фасони з провідних бутиків», - повідомили в оргкомітеті.

Вінницькі дні моди пройдуть 22 і 23 жовтня, покази 10 авторських колекцій відбудуться в комплексі «Люди Fusion Place», що у ТРЦ «Мегамолл», і ще один показ - 28 жовтня у ресторані «Аура», під час яких збиратимуть гроші для бійців АТО.

Розпочнеться свято моди в суботу о 15.00 показом дебютантки минулого сезону Олени Шиян - дизайнерки одягу та прикрас. Назва її колекції: «В тобі...». Цього ж дня можна буде побачити новинки від дизайнерського ательє Elis May - колекцію «Королева рок-н-ролу», а також нову колекцію жіночого одягу – «Вогні міста» - від  PANNA boutique. Продовжать програму фешн-дійства Наталя Горбонос та її торговельна марка «Ажур», яка взяла за назву колекції гасло хіпі - «Займайтесь коханням, а не війною»!

Завершиться перший день показами завсідників Вінницьких днів моди – торговельної  марки Dess (Олена Соколова та Олена Сергєєва), які запропонують модникам оцінити колекцію з назвою «Сон у сніжних горах» та показом новачка – дизайнерки Лесі Зіаннурової – LeZia з дебютною колекцією «Магічна вовна».

Другий модний день розпочне колекція Людмили Квєтної «Рівновага». Естафету підхопить спільний показ випускників Київського національного університеу технологій та дизайну. Вісімка молодих покаже свої міні-колекції. Наступною подіум «захопить» киянка Лариса Остапенко, або Lara Ost з дебютною колекцією  «Вихід за рамки». Завершуватиме другий модний день Світлана Теренчук. Назва її нової колекції «Echo. Echo».

А 28 жовтня на всіх поціновувачів моди чекає сюрприз від Олександра Очеретного. Він презентує свою нову колекцію з назвою «Аліса», присвячену відомій казці Льюіса Керролла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-