На

На "Молодості" покажуть фільм, що здобув Гран-прі Одеського кінофестивалю

Укрінформ
Британську гротескну комедію режисера Чанії Баттон "Хто горить, горить, горить" (Burn, Burn, Burn), що отримала цього року Гран-прі Одеського міжнародного кінофестивалю, покажуть на МКФ "Молодість". 

Про це повідомляє прес-служба ОМКФ. 

"Показ пройде в рамках секції "Спеціальні події" 23 листопада о 17:00 у Червоному залі кінотеатру "Київ". Вперше в Україні фільм був представлений в рамках Міжнародної конкурсної програми 7-го Одеського кінофестивалю і за результатами глядацького голосування став володарем головного призу - Гран-прі, статуетки "Золотий Дюк" та 10 тисяч євро", - зазначається в повідомленні. 

Назва та сюжет фільму "Хто горить, горить, горить" є авторським відсиланням до роману Джека Керуака "На дорозі". Картина розповідає історію двох молодих дівчат Алекс і Сеф, які рушають у подорож, щоб розвіяти прах свого померлого друга Дена. Перед смертю він написав для дівчат детальну відеоінструкцію щодо того, яким чином це необхідно зробити. Зрештою Алекс і Сеф опиняються в епіцентрі бурі і щокроку мають приймати рішення. А людина, що допомагає їм у цьому, - мертва...

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-