Українська актриса отримала роль у голлівудському блокбастері

Українська актриса отримала роль у голлівудському блокбастері

Укрінформ
Українська актриса Іванна Сахно отримала роль у продовженні фантастичного бойовика «Тихоокеанський рубіж» про боротьбу гігантських роботів, керованих людьми, з морськими чудовиськами інопланетного походження кайдзю

Кого саме зіграє Іванна, не повідомляється, інформує oKino.ua.

18-річна уродженка Києва Іванна Сахно дебютувала на телебаченні у ситкомі «Леся + Рома». А дебют на великому екрані відбувся в 2013 році в дитячій пригодницькій картині «Іван Сила», де дівчині дісталася партія любовного інтересу головного героя, циркового богатиря Івана Фірцака. Останньою на сьогодні роботою актриси є головна жіноча роль у міні-серіалі про Чорнобильську катастрофу «Чорна квітка».

Як уточнює Empire. у голлівудському фільмі Сахно візьме участь вперше, хоча вчилася і проживає в Лос-Анджелесі.

У режисерському кріслі «Тихоокеанського рубежу 2» знаходиться Стівен С. ДеНайт (серіали «Ляльковий дім», «Шибайголова»). Гільєрмо дель Торо цього разу обмежився функціями продюсера. У ролях задіяні Скотт Іствуд, Рон Перлман, Джон Боєга, Макс Мартіні. Реліз запланований на 22 лютого 2018 року.

Нагадаємо, перший «Тихоокеанський рубіж» вийшов влітку 2013 року, удостоївся непоганих відгуків критиків і зібрав у прокаті 411 мільйонів доларів.

Фото: kanalukraina.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-