Силовики до кінця року мають розробити стратегію безпеки на Євробаченні

Силовики до кінця року мають розробити стратегію безпеки на Євробаченні

Укрінформ
Кабінет міністрів затвердив план підготовки і проведення у 2017 році пісенного конкурсу «Євробачення», яким зобов’язав силові структури вже до кінця року підгодувати організаційні та практичні заходи із гарантування безпеки проведення конкурсу.

Про це повідомляє Урядовий портал

«Відповідно до затверджено нормативного акту, силовим структурам України до кінця року необхідно розробити план організаційних та практичних заходів з забезпечення безпеки під час підготовки та проведення пісенного конкурсу. А також забезпечити охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху в місцях проведення конкурсу та пов’язаних із цим заходів та безпеку учасників конкурсу та глядачів», - йдеться у повідомленні.

На Київську міську держадміністрацію та Національну телекомпанію України покладається завдання забезпечити підготовку місць проведення конкурсу, створення інфраструктури та забезпечення трансляції пісенного конкурсу згідно з вимогами Європейської мовної спілки. У тому числі забезпечити належний технічний стан конструкцій та інженерних систем визначеної арени для проведення Євробачення, упорядкувати прилеглу територію.

Окрім того, відповідно до плану заходів, в Україні та за кордоном буде проведена інформаційно-рекламна кампанія, спрямована на підтримку пісенного конкурсу, висвітлення заходів з його підготовки та проведення, включаючи кампанії з промоції в Києві на зовнішніх рекламних ресурсах, зокрема білбордах, банерах, табло, сітілайтах та інших формах вуличного оформлення.

Планом заходів також передбачається здійснення низки заходів, спрямованих на гідну підготовку до зустрічі та забезпечення належних умов перебування делегацій країн-учасниць пісенного конкурсу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-