Перший український повнометражний 3D-мультик виходить у широкий прокат

Перший український повнометражний 3D-мультик виходить у широкий прокат

Укрінформ
Перший український повнометражний 3D-анімаційний фільм "Микита Кожум’яка" Манука Депояна 13 жовтня виходить у широкий кінотеатральний прокат. 

Про це повідомляє прес-служба Держкіно, за підтримки якого  створено мультфільм.

"Фільм знято українською анімаційною студією "Panama Grand Prix". Режисер стрічки - Манук Депоян, продюсер - Дмитро Белінський. Один з авторів візуальних спецефектів - Михайло Славов, який займався такими світовими релізами, як "Форсаж-6" та "Аліса у Задзеркаллі". Консультант з візуальних спецефектів - спеціаліст з комп’ютерної графіки Марк Пінхейро, попереднім проектом котрого була "Гра престолів". Працювати над сценарієм допомагав Філ Паркер, який консультував авторів оскароносної анімації "Воллес і Громміт та прокляття кролика-перевертня", - ідеться у повідомленні.

У роботі над фільмом брали участь й українські зірки: легендарного Кирила Кожум'яку озвучує найсильніша людина світу Василь Вірастюк, лиху симпатичну відьму - Руслана Писанка. А захопливі сцени ставив відомий актор і режисер Віктор Андрієнко.

Завдяки сюжету та комп’ютерній графіці рівня світових студій прем’єра стрічки відбудеться у понад 20 країнах: від Японії до Західної Європи та США.

Творці стрічки оголосили благодійну акцію "Подаруй дітям мультфільм", коли кожен бажаючий може  придбати квитки на "Микиту Кожум’яку" для дітей із дитячих будинків.

"За перший тиждень від початку старту акції було придбано більше 1500 таких квитків. Приєднатися до акції можна, придбавши квиток у мережах кінотеатрів "Планета Кіно", "Multiplex", "Лінія кіно", "Cinema Citі" та "Оскар" - у Києві, Львові, Одесі, Сумах, Харкові, Дніпрі та Івано-Франківську", - інформують ініціатори акції.

Кадр з мультфільму "Микита Кожум’яка" 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-