LiTerra Con, марафон та ретро: афіша  подій на 7 - 9 жовтня

LiTerra Con, марафон та ретро: афіша подій на 7 - 9 жовтня

Афіша
Укрінформ
Цими вихідними вдягаємось у ретро та йдемо у театр, дивимось одразу 100 фільмів або читаємо фантастику. А тим, хто змерз без опалення - пропонуємо "зігрітися" на марафоні. 

Wizz Air Kyiv City Marathon

Що цікавого: восьмий Київський міжнародний марафон має стати головною біговою подією року – у заході візьме участь більше 6 100 учасників з 49 країн світу. Цього року на любителів бігу очікують уже традиційні дистанції для дорослих: 42, 195 км, 21,0975 км, естафета (4х10 км), 10 км, 5 км, 2 км, також дитячі забіги.

Коли: 9 жовтня, 09:00 - 16:00

Де: вул. Дмитрівська, 52б

Скільки: 50 - 660 грн

Більше інформаціїFacebookсайтреєстрація

III Міжнародний фестиваль фантастичної літератури і уявних світів LiTerra Con

Що цікавого: фестиваль фантастики у 2016 році представляє чотири основні напрямки програми: "Література", "Кіно", "Візуальне мистецтво", "Наука і знання", а також спеціальні міні-проекти, поєднані однією внутрішньою тематикою, які розкривають різні аспекти взаємодії мистецтв. Передбачений і традиційний для фестивалю поетичний вечір у п’ятницю. У LiTerra Con 2016 візьмуть участь Володимир Арєнєв, Євгенія Більченко, Сергій Булига (Білорусь), Ян Валетов, Марія Галіна, Дара Корній, Яцек Комуда (Польща), Юрій Макаров, Ярослав Мельник (Литва), Михайло Назаренко, Генрі Лайон Олді.

Коли: 7  - 9 жовтня, 11.00 - 21.00

Де: Cultprostir Hub, вул. Богдана Хмельницького, 7

Скільки: 100 - 200 грн

Більше інформаціїFacebookсайт

Фестиваль "Ретро Круїз"

Що цікавого: на один день яблуневий сад ВДНГ перетвориться на музичну сцену, де не замовкатиме джаз і фокстрот, танцмайданчик для свінгу і лінді хопу, вінтажного ярмарку, повну унікальних аксесуарів і нарядів, виставковий зал старовинних фотоапаратів і патефонів. Невід’ємними елементами свята традиційно стане міський велопарад "Ретро Круїз", урочисте чаювання 5 o’clock tea і конкурс серед гостей свята в номінаціях "Кращий чоловічий образ", "Кращий жіночий образ", а також – вперше – "Кращий дитячий образ осіннього "Ретро Круїзу 2016".

Коли: 8 жовтня, 12:00

Де: ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Скільки: 80 грн

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль кіно "100 фільмів за 100 хвилин"

Що цікавого: 100 фільмів за 100 хвилин – це фестиваль однохвилинного кіно з усього світу. Це не ролики, відеокліпи або реклама, це повноцінні фільми, які розповідають історії і захоплюють глядача. Відвідувачі зможуть оцінити ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно тривалістю до 100 секунд. Програма показів всі дні однакова.

Коли: 6 - 9 жовтня, 20.00 - 21.40

Де: Кінотеатр "Кінопанорама" , вул. Шота Руставелі, 19

Скільки: 60 - 70 грн

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль «Дні польського кіно»

Що цікавого: Дні Польського Кіно в Україні – особливий проект Польського Інституту в Києві. Традиційно в програмі будуть представлені кращі польські фільми, створені протягом останніх двох років. Глядачі зможуть познайомитися з новітніми роботами режисерів, чиї фільми в свій час були представлені в Україні у рамках Днів Польського Кіно і на інших кінофестивалях, в тому числі фільми Кшиштофа Копчинського, Кінги Дембской, Малгожати Шумовської і Даріуша Гаєвського.

Коли: 6  - 12 жовтня

Де: Кінотеатр "Київ", вул. Велика Васильківська, 19

Скільки: 60 - 70 грн

Більше інформаціїFacebook, сайт

Передаукціонна виставка Classic Underground Contemporary

Що цікавого: відкрита передаукціонна виставка робіт класичного, андерграундного і сучасного мистецтва CLASSIC UNDERGROUND CONTEMPORARY. Експозиція завершиться аукціонними торгами робіт видатних українських художників Глущенка, Шишка, Бурлюка, Зарецького, Коткова, Ройтбурда, Тістола та інших. Усього на виставці буде представлено 124 роботи.

Коли: 8 - 11 жовтня, 11.00 - 19.00

Де: Центр сучасного мистецтва М17,  вул. Горького (Антоновича), 102-104

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebookсайт

Театральний фестиваль JoyFest

Що цікавого: четвертий театральний фестиваль європейського формату, де кожен охочий зможе безкоштовно переглянути вистави найкращих молодих театрів з усіх куточків України, а також постановки театральних колективів з Вірменії, Парагваю та Литви. Крім вистав, відвідувачів чекають майстер-класи з акторської майстерності, творчі заняття, перфоманси та багато іншого.

Коли: 7 - 9 жовтня, 14.00 - 19.00

Де: Готель "Khreschatyk", вул. Хрещатик, 14

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebookсайт

Арт-проект Superhero

Що цікавого: у виставці арт-проекту SUPERHERO беруть участь українські та американські сучасні художники: Мел Рамос, Віктор Сидоренко та Валентин Попов. Роботи відомих художників у спільній виставці об'єднала тема дослідження культових персонажів. Художники розмірковують над архетипом сучасного героя, відшукуючи джерела і взаємозв'язки появи в історії знакових персонажів.

Коли: 28 вересня - 11 жовтня

Де: Національна академія мистецтв України, вул. Бульварно-Кудрявська, 20

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-