Справою Бреда Пітта зайнялося ФБР

Справою Бреда Пітта зайнялося ФБР

Укрінформ
Справою про ймовірне жорстоке поводження з дітьми з боку актора Бреда Пітта займається Федеральне бюро розслідувань США. І постраждалим джерела називають 15-річного Меддокса.

Наразі ФБР збирає факти щодо інциденту, котрий буцімто відбувся на борті літака, де перебував голлівудський актор Бред Пітт та його діти. За результатами визначиться, чи буде розпочато розслідування на федеральному рівні.

Про це офіційно повідомило ФБР у відповідь на запит "US Magazine".

Як пояснює видання, під юрисдикцію ФБР ця справа потрапила тому, що інцидент, якщо він узагалі мав місце, відбувся у повітрі, коли зіркова родина летіла з Франції до США.

Всупереч попереднім публікаціям у ЗМІ, поліція Лос-Анджелеса наразі не має жодних даних, що вказували б на жорстоке поводження з дітьми з боку 52-річного Пітта.

Зате, за словами джерел, і він, і Анджеліна Джолі вже мали бесіду з представниками Департаменту по справах дітей і сім'ї.

Як стало відомо "The Mirror", Бред Пітт підняв руку на старшого прийомного сина, Меддокса. І Анджеліна подала на розлучення на наступний же день після скандалу, пише tabloid.pravda.com.ua.

Водночас джерело "People", наближене до Пітта, засвідчило, що ця історія є "комбінацією перебільшувань та брехні".

"Він (Пітт) наполягає на тім, що не досяг рівня фізичного насильства, що ніхто не постраждав фізично. Він у жодному разі не бив свою дитину по обличчю. Він не робив цього, він це підкреслює. Так, він застосував до нього силу, але тому, що протистояння вийшло з-під контролю", - зазначив інформатор.

Нагадаємо, однією з причин краху шлюбу Джолі й Пітта називали розбіжності поглядів на виховання дітей. У своїй заяві до суду актриса попросила одноосібної опіки над шістьма нащадками. А батько Енджі, Джон Войт, вважає, що мусило статися щось справді серйозне, якщо його донька зненацька вирішила розлучитися з Бредом.

Як відомо, Меддокса Анджеліна Джолі всиновила ще до своєї зустрічі з Піттом. Хлопчикові був рік, коли актриса забрала його з камбоджійського сиротинця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-