"Розлучниця" Джолі і Пітта спростовує чутки

Укрінформ
Французька актриса Маріон Котійяр спростувала чутки про свою причетність до розлучення зіркового подружжя Анджеліни Джолі і Бреда Пітта.

Про це актриса, яка чекає на другу дитину від режисера Гійома Кане написала в Instagram

«Я, звичайно, не коментувала і серйозно не поставилася до купи абсурдних чуток, які вилили на мене. Але ситуація впливає на людей, яких я люблю. Насамперед, я кілька років тому зустріла чоловіка мого життя, батька нашого сина і дитини, яку ми очікуємо наразі», - написала Котійяр. 

Актриса нагадала, що вона підтримує сімейні стосунки і кохає актора і режисера Гійома Кане та побажала своїм американським колегам примиритися. «Анджеліна і Бред, бажаю вам знайти мир у цей неспокійний період», - йдеться у її дописі.

Як повідомляв Укрінформ, Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом. Це сталося через місяць після другої річниці їхнього весілля. Причиною розлучення Джолі вказала непримиренні протиріччя у питанні виховання дітей. Вона просить суд, щоб усі шестеро дітей – рідні та прийомні – залишилися з нею, однак не заперечує, щоб Пітт їх відвідував.

Раніше ЗМІ вже не раз писали, що шлюб блискучого подружжя на межі розпаду. Причому прихильники стверджують, що тріщина у відносинах знаменитостей почала розростатися після того, як вони офіційно розписалися в 2014-му через 10 років спільного життя. Як справжню причину розриву журналісти називають ревнощі - нібито у ролі розлучниці виступила партнерка 53-річного Бреда Пітта по фільму «Союзники» 40-річна француженка Марійон Котійяр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-