"Загін самогубців" зібрав уже півмільярда

Укрінформ
Кінокомікс Девіда Ейра «Загін самогубців» став ще одним фільмом року, що подолав планку в 500 мільярдів доларів світових зборів. Для цього йому знадобилося два тижні.

Про це повідомляє КиноПоиск.

У 2016 настільки значні гроші змогли заробити такі проекти, як «Перший месник: Громадянська війна», «Зоотрополіс», «Книга джунглів», «У пошуках Дорі», «Бетмен проти Супермена: Світанок справедливості», «Дедпул», «Секрети домашніх тварин», «Русалка», «Люди Ікс: Апокаліпсис» і «Кунг-фу панда 3».

У США картина зібрала $238 млн. Очікується, що кінокомікс студії Warner майбутнього вік-енда знову втримається на верхівці американського бокс-офісу, де він перебуває в лідерах вже два тижні, адже новачкам чарту аналітики передрікають досить скромний старт.

Як уточнює Forbes, «Бен-Гур» Тимура Бекмамбетова може заробити від 15 до 20 млн, «Хлопці зі стволами» — 12-15 млн, а вподобаний критиками мультфільм «Кубо: Легенда про самурая» має дебютувати з 14-18 млн. «Загін» у перші три дні цього тижня вже отримав більше 15 млн (15 серпня — 5 млн, 16 серпня — 6 млн, 17 серпня — 4 млн).

Очікується, що за підсумками світового прокату «Загін самогубців» заробить 600-650 млн доларів. Поки ж на його рахунку 509 млн.

У США йому прогнозують 290-310 млн фінальних зборів. Таким чином, фільм випередить «Людину зі сталі» (291 млн), але поступиться «Залізній людині 2» (312 млн). Серед кинокомиксов, що не є сиквелами, «Загін» має бути п'ятим у списку найкасовіших. Більше нього заробили «Залізна людина» (318 млн), «Вартові Галактики» (333 млн), «Дедпул» (362 млн) і «Людина-павук» (403 млн).

Фото: planetakino.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-