Жадан покаже на Донбасі програму

Жадан покаже на Донбасі програму "Харків обрав Україну!"

Укрінформ
Група харківських активістів на чолі з відомим українським письменником Сергієм Жаданом продемонструє в трьох містах Донецької області - Маріуполі, Костянтинівці і Бахмуті - культурну програму "Харків обрав Україну!".

Про суть програми Жадан розповів на прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Потрібно розмовляти з людьми, і культура - найкраща мова взаєморозуміння. Головний меседж - "Харків обрав Україну". Ми готові це довести під час дискусій з місцевим населенням, що особливо важливо для підтримки патріотичного духу", - зазначив Жадан.

За його словами, програма "Харків обрав Україну" буде реалізована на Донбасі 27 - 29 серпня за фінансової підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

"Разом з дискусіями заплановані зустрічі з діячами культури з Харкова, Києва і Львова, концерт харківських музичних груп "Собаки в космосі", "Папа Карло", показ документального фільму харківського журналіста Володимира Чистиліна "Герої не вмирають" - про трьох харків'ян, які загинули на Майдані в лютому 2014 року, акція "Відкрита бібліотека" з презентацією новинок української літератури", - додав Жадан.

За його словами, цю ж культурну програму нещодавно було показано на заході України, включаючи Львів: "Ми постаралися переконати слухачів, що Харків - не сепаратистське місто".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-